Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.08.2018 17:00

1.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín rozhodl na začátku zápasu


Branky


9

Dva slepené góly v úvodu a čtyři do poločasu rozhodly o výhře Hlučína ve Valašském Meziříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v páté minutě po akci na pravé strany přišel centr do vápna domácího Valmezu, který našel Václava Mozola, který rybičkou hlavičkoval pod břevno a poprvé rozvlnil síť. V sedmé minutě vyslal Málek De Carvalha, jehož střelu z voleje Michut skvělým zákrokem zlikvidoval. Z následného rohového kopu se dostal k hlavičce Tomáš Vengřinek, který byl na vzdálnenější tyči a ne zrovna prudkou hlavičkou překonal  Michuta, který nebude mít úplně čisté svědomí. Přesně po půl hodině hry si navedl De Catvalho míč z levé strany na střed a dalekonosnou ránu poslal nádherně ppřímo pod trám Michutovi branky a bylo to už 0:3. O pět minut později rozjel Hlučín další akci po levé straně a dostal se kombinací až do vápna, kde přišla přihrávka po zemi do malého vápna, kde šli do skluzu dva hostující hráči a Jaroslav Málek byl tím, který trefil míč a dostal jej do sítě Valmezu. Minutu před poločasovým hvizdem se po odkopu od brány a jednom vyhraném souboji dostal ke střele zpoza vápna domácí Viktor Žilinský a Kolenko na jeho střelu k tyči nedosáhl. Domácí se tak dočkali alespoň snížení. 

Na další branku čekali diváci až do 77. minuty a znovu udeřil Hlučín. Rychlá akce, která začal křižným nákopem na levou stranu, kde stačili dvva doteky a přišel centr na nabíhajícího Martina Krejčího, který míč uklidil do téměř prázdné branky. Tři minuty před koncem si našel centr z pravé strany ve vápně Martin Gajdoš a sám před Kolenkem ještě upravil kosmeticky skóre na konečných 2:5.



Ohlasy k zápasu



FC Hlučín
Alois Skácel - trenér Hlučína: Výborně jsme vstoupili do utkání, což nám pomohlo. Mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem, ale šance jsme neproměnili. Bohužel ale se nám zranili dva hráči Motal s De Carvalhem.



Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - J. Koleček [-] , Z. Sovák [-] (63. R. Černý [-] ) , P. Gold [-] - K. Pospíšil [-] , V. Žilinský [-] , P. Gajdušek [-] - I. Pop [-] (75. O. Kadla [-] ) , P. Furmánek [-] (46. M. Gajdoš [-] ) - D. Pěnička [-] , J. Matyáš [-]

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - P. Žižka [-] , T. Vengřinek [-] , V. Heinik [-] , R. Štefek [-] , J. Mac [-] - J. Málek [-] (79. K. Jančík [-] ) , V. Mozol [-] (37. T. Adamovský [-] ) , C. De [-] (46. M. Krejčí [-] ) , M. Foltyn [-] - D. Kraut [-] -

Hráči zápasu: J. Málek .
Počet diváků: 143. Rozhodčí: Tomanec Josef - DROZDY Luboš, VOLEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Budu věřit hostům, kteří každoročně patří mezi lepší celky MSFL.