0:2
(0:1)
10. P. Demeter
47. D. Krška (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

2.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň vyloupila Vyškov


Branky


10. P. Demeter , 47. D. Krška (p.)
13

V utkání dvou ofenzivních týmů byla úspěšnější Líšeň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve třetí minutě trefili domácí hráči tyčku ze standardní situace, která byla nařízená po faulu hostujícího Hanuše, který hned v úvodu viděl žlutou kartu. V šesté minutě měl šanci Fall, který šel sám na brankáře, mohl přihrávat, ale vystřelil a brankář Kunický jeho pokus zlikvidoval. V deváté minutě se Líšeň dotala do protiútoku po rohovém kopu Vyškova a akci táhla po pravé straně, odkud přišla přihrávka na malé vápno, kde ještě dokázali ve skluzu míč odvrátit dva domácí obránci, ale pouze k nohá Patrika Demetera, který míč z jedné poslal do sítě. Ve 26. minutě vyrazil Kunický pokus z rohu na další roh. Ve 37. minutě trefil David Krška ze standardní situace břevno. Ve čtyřicáté minutě trefil po centru z levé strany Marek Vintr pouze tyč z malého vápna. 

Hned po minutě hry o změně stran byl nařízen pokutový kop ve prospěch hostující Líšně. K exekuci se ostavil David Krška a míč napálil přímo doprostřed a jelikož domácí brankář volil stranu, tak šla Líšeň již do dvoubrankového vedení. V 55. minutě chytil brankář Vitek technickou střelu Marka Vintra.Po centru z levé strany mířil Patrik Demeter v 75. minutě hlavičkou jen těsně vedle. V 82. minutě mohl pro domácí vykřesat naději Bartley, když byli domácí v převaze v pokutovém území, jeho střela ale nebyla dostatečně razantní a brankář Vitek si s ní poradil a udržel tak čisté konto i konečný výsledek 0:2.



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Kluci si zaslouží poděkování, za to, jak zápas odpracovali. Prohráli jsme, ale to je fotbal. Mrzí mě, že jsme dostali hned na začátku druhého poločasu gól, stejně jako v Hulíně. Teď jsme navíc vytvořili takovou hloupou penaltu.




Sestavy


MFK Vyškov
D. Kunický [-] - J. Krejčí [-] , M. Tijani [-] , M. Cvijović [-] (57. P. Dovhanyuk [-] ) , R. Látal [-] - M. Matocha [-] , D. Přerovský [-] , L. Vychodil [-] (46. D. Yomba [-] ) , L. Lahodný [-] - O. Vintr [-] , M. Vintr [-] (72. Z. Bartley [-] )

SK Líšeň
J. Vítek [-] - P. Demeter [-] , L. Fall [-] , L. Hanuš [-] , J. Přichystal [-] , A. Fila [-] (60. M. Zapletal [-] ) , T. Machálek [-] , D. Krška [-] , V. Minařík [-] (67. F. Smrčka [-] ) , J. Černín [-] (84. R. Čampa [-] ) , M. Bednář [-]

ŽK: 36. D. Přerovský , 37. M. Tijani , 72. O. Vintr - 2. L. Hanuš , 20. A. Fila , 31. T. Machálek , 53. J. Černín .
Hráči zápasu: D. Krška .
Počet diváků: 489. Rozhodčí: Černoevič Alexandr - MIKESKA Karel, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Tohle bude hodně dobrý zápas a může dopadnout jakkoliv. Každý z týmů se asi prosadí a zkusím remízu

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů