1:1
(0:1)
23. J. Dufek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 16:30

3.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velmez vydřel bod


Branky


15

K utkání do Uherského Brodu zajížděli fotblité Velmezu ve velmi zdecimovaném stavu po středečním pohárovém utkání. Trenér Smejkal musel vytáhnout do zápasu několik hráčů B-týmu a sám se napsat na lavici jako střídající hráč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo oboustranně opatrně. Domácí nastoupili s dvěma útočníky, na které domácí hráči celý zápas nakopávali míče. V 5 minutě vystřelil nepřesně Chwaszcz. Ten samý hráč poslal v 7 minutě do brejku Blanaře, ale Kruba si se střelou poradil. Ve 13 minutě vyslal do typického brejku Dolejše Polanský, ale jeho pěkný centr odvrací hlavou Hruboš. V 19 minutě pěknou střelu Polanského tečoval na rohový kop domácí obránce. Ve 23 minutě po faulu na Šutu poslal do vápna pěkný centr Dolejš, míč se odrazil po teči k Jardovi Dufkovi a ten střelou k tyči náš tým dostal do vedení 0-1. Ve 27 minutě volný přímý kop z hranice rohového praporku odvracel hlavou Šimáček. Ve 28 minutě opět střelu Polanského odvracel Dostál na rohový kop. V 30 minutě rychlý brejk domácích zakončuje těsně vedle pravé tyče Krubovi branky Blanař. Ve 44 minutě přišla největší šance domácích, kdy Chwaszcz hlavičkuje do brankové tyče, míč se odrazí na malé vápno k úplně volnému nepokrytému Malenovskému a ten nepochopitelně zbrkle překopl naší branku.

Do druhého poločasu jsme nastupovali s tím udržet výsledek utkání a hrát aktivně v obranné činnosti. Fyzická síla klukům ubývala měli v nohách středeční pohár + nastavení. Ve 48 minutě se dostal po brejku z pravé strany do dobré šance Dolejš, ale jeho střelu vyrazil Dostál na rohový kop. Pak se na hřišti zhruba 20 minut nic mimořádného nědělo. V 72 minutě se dočkali i domácí, kyd náši hráči nedokázali odkopnout míč, který poskakoval před velkým vápnem. Kovář si zatáhl míč na kraj velkého vápna a s pomocí tyče překonal Krubu. V 74 minutě poslal pěknou střelu na branku domácích Polanský, ale jen těsně minul branku. V 78 minutě po rohovém kopu Dolejše se prosadil hlavou Komínek, ale míč trefil doprostřed branky do náručí brankáře Dostála.Do konce utkání se již nic mimořádného nestalo, tak utkání skončilo remízou.

zdroj: www.fcvm.cz



Ohlasy k zápasu



FC Velké Meziříčí
Libor Smejkal - trenér Velkého Meziříčí: K dnešnímu utkání nám chybělo 8 hráčů A týmu po středečním pohárovém masakru v Tasovicích. Musím všechny kluky na hřišti a zvláště ty z B-týmu pochválit za bojovnost a za to, že nechali na hřišti srdíčko. Domácí nám vše usnadnili svojí jednoduchou hrou a to pouze nákopy směrem dopředu. Moc nescházelo a mohli jsme si dovést všechny 3 body.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Vrága [-] , L. Nevařil [-] , M. David [-] - E. Hradil [-] (75. V. Dolina [-] ) , R. David [-] , M. Blanař [-] , F. Hruboš [-] , M. Malenovský [-] (56. J. Kovář [-] ) - J. Michalec [-] (56. M. Mančík [-] ) , Š. Chwaszcz [-]

FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - M. Puža [-] , D. Komínek [-] , L. Berka [-] , J. Polanský [-] (87. L. Chalupa [-] ) , J. Šimáček [-] , V. Crkal [-] , J. Dufek [-] (76. F. Mužátko [-] ) , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , P. Mucha [-]

ŽK: 72. F. Hruboš , 90. M. Mančík - 67. P. Mucha , 88. M. Puža , 90. F. Mužátko .
Hráči zápasu: Š. Chwaszcz .
Počet diváků: 224. Rozhodčí: ZAORAL Vít - DORUŠÁK Petr, GREČMAL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Uherský Brod doma Velmez potrápí a bod uhraje.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů