0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 16:30

4.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina dál čeká na první výhru


Branky


18

Po další porážce 0:2 s Uherským Brodem má Vrchovina nadále jen bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve čtrnácté minutě se dobře ve vápně domácích zorientoval Malenovský, ale Šmíd jeho střelu vyrazil na rohový kop. Po něm měl co dělat a střelu mířící do šibenice vyškrábl na další roh. Ve 25. minutě uklouzl Skalník a Hruboš si navedl míč a vystřelil po zemi těsně vedle. Ve 28. minutě o sobě dali vědět i domácí a Duba si naběhl na přihrávku z levé strany, ale jeho střela z penaltového puntíku mířila těsně vedle. Ve 38. minutě mířil Malenovský z dvaceti metrů jen těsně vedle šibenice. Ještě do poločasu trefil z úhlu boční siť uherskobrodské branky Zbytovský, bylo to v 44. minutě.

Hned tři minuty po změně stran se měnilo i skóre. Hosté zahrávali dlouhý aut z pravé strany a na hranici první tyče jej jeden z jejich hráčů prodloužil a následně si jej našel Marek Mančík a z voleje vypálil a nedal domácímu brankáři žádnou šanci zasáhnout. V 73. minutě přišel nákop na polovinu hřiště, kde si míč zpracoval Šimon Chwaszcz a roztáhnul hru na pravou stranu, kde našel jednoho ze spoluhráčů, který míč potáhl až do vápna, kde přešel přes bránícího hráče kličkou a centrem našel na zadní tyči právě Šimona Chwaszcze, který ve skluzu dokázal dostat míč do sítě a stanovil tak konečné skóre 0:2 pro Uherský Brod.



Ohlasy k zápasu



Čekali jsme těžký zápas a bylo to tak. Šlo o vyrovnaný zápas. Bylo těžké kombinovat, protože hřiště tady bylo menši. A byl to tedy spíše takový boj. My jsme ale byli chytřejší a toto utkání jsme zvládli.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - P. Chalupa [-] , L. Smetana [-] , O. Košík [-] , O. Vícha [-] (80. P. Duda [-] ) - L. Zbytovský [-] , K. Skalník [-] , L. Michal [-] - M. Skalník [-] (70. P. Svoboda [-] ) , M. Dočekal [-] (70. P. Ošmera [-] ) , T. Duba [-]

ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Vrága [-] , J. Kovář [-] , M. David [-] , L. Nevařil [-] - M. Malenovský [-] (71. V. Dolina [-] ) , F. Hruboš [-] , M. Mančík [-] (84. M. Kúdela [-] ) , R. David [-] (42. M. Pochylý [-] ) , E. Hradil [-] - Š. Chwaszcz [-]

Počet diváků: 260. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - DENEV Alex, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Tak tady nevidím favorita.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích