2:2
(2:2)
12. V. Mozol
44. C. De
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 10:15

5.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Góly padaly jen v prvním poločase


Branky


24. M. Szotkowski , 26. M. Neumann - 12. V. Mozol , 44. C. De
21

Petřkovice s Hlučínem si body podělili za remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V jedenácté minutě byl faulován Heinik a Hlučín zahrával volný přímý kop z přibližně pětadvaceti metrů. K exekuci standardní situace se postavil Václav Mozol. Ten se s ničím nepáral a poslal míč na zadní tyč a poslal Hlučín ve dvanácté minutě do vedení 1:0. A také přesně dvanáct minut vydrželo hlučínské vedení. Ve čtyřiadvacáté minutě totiž hostující obrana propadla na levé straně, kde se k míči dostal Smékal. Následně poslal přízemní centr před bránu, kam si naběhl domácí Marek Szotkowski a na přední tyči uklidil míč do protipohybu brankáře a vyrovnal na 1:1. O dvě minuty později dokázal domácí celek utkání dokonce otočit. Petřkovice rozehrály z levé strany rohový kop na krátko a za velkým vánem se dostal k míči a následnému centru Sporysz, který mířil na pravou stranu do vápna. Míč se tam poodrážel a nakonec se po přihrávce dostal na druhou stranu vápna, kde jej do sítě uklidil Marek Neumann. Už to vypadalo, že půjde domácí odra do kabin s jednogólovým náskokem, ale minutu před poločasovým hvizdem dokázal Hlučín vyrovnat. První střelu Hlučína ještě Godula vyrazil, ale k odraženému míči se dostal Lucas Carvalho de Serra a poslal balon na bližší tyč, kam nemohl domácí brankář dosáhnout a bylo vyrovnáno, 2:2.

Ve druhém poločase se oba celky snažily strhnout vítězství na svoji stranu, ale ani jedna z šancí brankou neskončila. Petřkovice se tedy rozešli s Hlučínem po poločase i po závěrečném hvizdu 2:2 a připsali si oba po bodu do tabulky Moravskoslezské fotbalové ligy.



Ohlasy k zápasu


FC Odra Petřkovice
Ondřej Smetana - trenér Petřkovic: K vítězství jsme měli poměrně blízko. Ukázali jsme kvalitu a nepřehrávají nás ani kvalitní týmy. Kluci si zaslouží pochvalu. Nejsme v jednoduché situaci, ale řekl bych, že jsme si zasloužili vyhrát.




Sestavy


FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - M. Szotkowski [-] , A. Rychlý [-] , P. Chlopek [-] (54. O. Ficek [-] ) , D. Mládek [-] , D. Smékal [-] , R. Plesník [-] , L. Kania [-] , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] (83. L. Regec [-] ) , M. Sporysz [-]

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - V. Heinik [-] , T. Vengřinek [-] , J. Massaniec [-] , J. Mac [-] - M. Foltyn [-] , V. Mozol [-] , J. Málek [-] (79. K. Hudeczek [-] ) , T. Adamovský [-] (79. K. Jančík [-] ) - C. De [-] (87. M. Krejčí [-] ) , R. Štefek [-]

ŽK: 43. P. Chlopek , 84. D. Smékal , 87. A. Rychlý - 89. V. Heinik .
Počet diváků: 567. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - POPELÁK Luboš, LÍKAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Oba týmy letos předvádí kvalitu a nevidím favorita.

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza