1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:00

5.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín získal první letošní bod


Branky


21

Diváci, kteří v sobotu přišli na fotbal, museli být se zápasem spokojeni. Do Hulína přicestoval kvalitní soupeř z Velkého Meziříčí a to slibovalo – přes dosavadní nedobré výsledky Spartaku - dobrou podívanou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté těží ze svých silných krajních záložníků a zabijáka v pokutovém území Pavla Simra. Každá příležitost hostí kolem pokutového území vypadala nebezpečně, Spartaku se nicméně po celý zápas dařilo tyto největší hrozby pro svou branku eliminovat. Oba soupeři si poté v zápase vypracovali několik vyložených příležitostí. Domácí tým podržel brankář Machalický, který vystřihl několik výborných zákroků na brankové čáře. Spartak měl naopak v zápase spíše smůlu a doplatil na neproměňování šancí. 

Jestliže v úvodu zápasu víceméně propagační střela Tomáše Josla ještě lízla tyč, penalta, kterou sudí Vejtasa ve 40. minutě nařídil za faul Komínka na Michala Šroma, byla příležitostí stoprocentní. Míč si postavil Martin Vyskočil, avšak bohužel jej poslal vysoko nad branku a skóre tak zůstalo beze změny. Naopak to mohli být se samým závěrem poločasu oni, kdo se ujme vedení. Dolejšovo zakončení však zastavila tyč a Demeter odražený míč sice poslal do branky, avšak právě brankář Machalický sice nadvakrát, ale dokázal jej zlikvidovat.

Branky se diváci dočkali až ve druhé půlce a byl to právě krajní záložník Dolejš, který ji připravil. Vysoký míč do pokutového území před brankářem Machalickým tečoval hlavou Pavel Simr, balón změnil směr a propadl na malé vápno, odkud jej do branky dopravil Eduard Smejkal. 0:1

Domácí ale naštěstí rychle našli odpověď. V 53. minutě po rohovém kopu napálil míč do odkryté branky Martin Vyskočil a vracející se brankář Kruba si střelu už do branky srazil sám 1:1.

Spartak si poté vypracoval několik tutovek. Nejprve Michal Šrom předložil míč na penaltu Adamu Bahounkovi, který ale slabě zakončil střelou mimo branku. O několik minut později připravil stejnou pozici Erik Sedláček, který se protáhl po straně a našel na penaltě Michala Šroma. Jeho střelu ale bohužel zastavila tyč. Do třetice se marně domácí diváci chytali za hlavu při šanci Václava Ondřejky, na kterého prošel nadýchaný dloubáček za obranu. 

Obtížnou situaci, kterou eso mezi moravskými rozhodčími Vlastimil Ogrodník na pomezní čáře posoudil zcela bezchybně, Vašek Ondřejka dotáhl k zakončení, vybíhajícího brankáře Krubu sice přehodil, ale mimo branku.

Neproměňování velké spousty šancí se Spartaku i v tomto zápase mohlo stát osudným. To když před koncem Petr Dolejš naprosto precizně dloubáčkem narazil míč o břevno a odražený míč spadl na malé vápno, odkud jej nabíhající protihráč napálil na branku. Pohotový Machalický nicméně i tuto střelu zlikvidoval.

Po závěrečném hvizdu si soupeři rozdělili po bodu, pro Spartak šlo o první bodový zisk v této sezóně, příslibem ale také konsolidovaný výkon týmu.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: Dnes nemám klukům moc co vytýkat. Odevzdali maximum, bylo na nich vidět, že ty výsledky už konečně chtějí otočit. Narazili jsme ale na kvalitního soupeře, se kterým se nám v poslední době ani výsledkově nedařilo. Pro diváka to bylo zajímavé utkání, bylo hodně šancí, hra nahoru dolů. Škoda, že v prvním poločase jsme neproměnili pokutový kop, mohli jsme být klidnější. Na začátku druhé půle jsme naopak dostali branku, prohrávali jsme. My i soupeř jsme si vytvořili hodně šancí. My jsme si jich vytvořili ještě o něco více, je škoda, že se k nám štěstí nepřiklonilo o trochu více a mohli jsme brát tři body. Když si podržíme, takové výkony, věřím, že i s dalšími týmy budeme bodovat.




Sestavy


SK Spartak Hulín
M. Machalický [-] - V. Ondřejka [-] , E. Sedláček [-] (74. J. Oulehla [-] ) , M. Vyskočil [-] (83. V. Rožek [-] ) , D. Kostka [-] , M. Tureček [-] , J. Koláčný [-] , T. Josl [-] , M. Vyskočil [-] (56. A. Bahounek [-] ) , M. Šrom [-] , J. Zlámal [-]

FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - P. Dolejš [-] , P. Mucha [-] , M. Puža [-] , J. Šimáček [-] , D. Komínek [-] , R. Demeter [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] , P. Mezlík [-] (66. R. Šuta [-] ) , M. Bouček [-]

ŽK: 54. M. Vyskočil , 85. T. Josl - 45. M. Bouček , 76. D. Komínek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejtasa Simon - OGRODNÍK Vlastimil, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Hulínu se nedaří a Velmez je těžký soupeř na to se chytnout.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích