Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:00

5.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valmez dostal Bůra


Branky


21

Nové Město neodjíždělo na Valašsko v lehké situaci, navíc chyběl útočník Svoboda a samozřejmě zraněný L.Wolker. Domácí na tom byli prakticky úplně stejně, co se týče bodů v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chalupa však otevřel přesvědčivou hlavičkou už v 9. minutě po rohu Michala skóre zápasu – 0:1. V 16. minutě se řítil sám na brankáře Duba, ale obránce domácích Matyáš včas steč útočníka Vrchoviny zneškodnil. Ve 23. minutě kapitán Michal ve výborné šanci míčem vysoko překopl branku. Ve 37. minutě se musel činit brankář Šmída, ale velmi dobře vystoupil proti pokusu domácího Heřmánka. Závěr poločasu však Vrchovině vyšel náramně, po rohu se domácí ještě ubránili. Po minutě jsme vysoko napadali M. Skalníkem u postranní čáry, s míčem se otočil a přihrál do 16-ky Dubovi, který efektně patičkou na hranici vápna přiťukl Zbytovskému, který ke kolíku zvýšil – 0:2. V poslední minutě prvního dějství špatnou rozehrávku domácích opět vystihl všudybyl Michal Skalník a sám s přehledem zavěsil – 0:3.

 

Vrchovině se opět povedl vstup do poločasu. Výkop z hostující poloviny domácí obránce podběhl a Duba v 52. minutě zápasu po dvou dotecích s míčem s lehkostí překonává brankáře Michuta – 0:4. Nové Město si od této chvíle zápas pouze hlídalo. Tempo zápasu opadlo, hosté chtějí dohrát zápas s čistým kontem. Hosté kombinují dlouho na své polovině, ale odevzdaní domácí je ani nenapadají. Po dlouhých minutách musí zakročit hostující Šmída, který sebral ze vzduchu střílený centr. V 84. minutě  vybojoval svým důrazem míč na vápně střídající Dobrovolný pro Dubu, který si poradil se třemi obránci a o tyč vstřelil svůj druhý gól zápasu a vystavil tak závěrečný účet  – 0:5. 

zdroj: www.sfkvrchovina.com



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
Ondřej Gazdoš - trenér Valašského Meziříčí: Udělali jsme v tomto zápase příliš mnoho nevynucených chyb. Potopili jsme se sami svými chybami, po kterých soupeř dával své góly. S tímto přístupem nemůžeme MSFL hrát.




Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - Z. Sovák [-] , R. Michálek [-] , J. Matyáš [-] - D. Pěnička [-] , K. Pospíšil [-] (84. M. Gajdoš [-] ) , Š. Vrána [-] , O. Bartozel [-] , I. Pop [-] (46. V. Žilinský [-] ) - P. Furmánek [-] , D. Heřmánek [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - O. Vícha [-] , P. Chalupa [-] , L. Smetana [-] , D. Bača [-] - L. Zbytovský [-] , L. Michal [-] (86. P. Duda [-] ) , K. Skalník [-] (70. O. Košík [-] ) - M. Skalník [-] , T. Duba [-] , M. Dočekal [-] (83. V. Dobrovolný [-] )

ŽK: 26. K. Skalník .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KULIČKA Radek - PÁRAL Roman, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Zápas, kde není favorit a oba týmy body potřebují.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích