1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:30

5.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešovským pršelo v Hodoníně štěstí plným proudem!


Branky


21
Hodonínští se potřetí v novém ročníku představili na domácím trávníku. Po skalpech Petřkovic a Vyškova, a navíc po nečekaném importu bodů z Hlučína, měli jasný cíl. Bodovat i proti nováčkovi a posunout se na „stříbrnou“ příčku tabulky. Ale jak to ve fotbale nejednou bývá, zůstalo jen nesplněné přání.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
S úvodním hvizdem rozhodčího se spustil déšť, který se v průběhu poločasu změnil na nefalšovanou průtrž. A rušno bylo i na trávníku. V 5. minutě založil bleskovou akci Opina a střelu Massamby stačila obrana hostů zablokovat na rohový kop. V 8. minutě se řítil na branku hostů Massamba, jako na stříbrném podnose naservíroval balón na kopačky Ťoka, ale stoper Moravec skvělým zákrokem gólové nebezpečí zažehnal. Domácí se neradovali z gólu ani v 18. minutě, po akci Sasína si s projektilem Opina poradil výtečným zákrokem brankář Chvěja! Hosté se v první čtvrthodině dostali na dostřel dvakrát, ale Adamíka v 9. minutě a Labudu v 15. minutě zradila střelecká muška. Ve 20. minutě se znovu blýsknul skvělým zákrokem Chvěja v brance hostů po dělovce Opina. Ve 26. minutě tleskali příznivci domácích nádhernému sólu Massamby, ten výtečně obstřelil vybíhajícího gólmana Benešova, ale o chlup i prázdnou branku! Branka hostů odolala i ve 31. minutě po ukázkových „nůžkách“ Massamby a taky ve 32. minutě, když pohotová střela Fojtíka skončila jenom na horní síti…. Benešovští byli blízko gólu ve 35. minutě, utěšená střela Gebauera však zasvištěla těsně nad břevnem. Po přestávce se déšť o něco zmírnil, na obloze už nehřmělo ale naopak, třikrát uhodilo přímo na hrací ploše. Ve 43. minutě skončil balón v brance hostů, ale už před tím signalizoval AR 2 postavení mimo hru a gól neplatil.  V 53. minutě se stav utkání poprvé změnil. K údivu domácích se však radovali hosté. Rubý rozehrál přímý kop, proti hlavičce Adamíka byl brankář Koníček bezmocný – 0:1. Radost hostů však měla doslova jepičí život. Po rozehraném rohovém kopu Ťokem se na zadní tyči prosadil Suchý a na ukazateli svítil stav – 1:1. V 76.minutě museli domácí po nezaviněném zranění střídat brankáře Koníčka Záleským. Ten se nestačil v brance pořádně zabydlet a po čtyřech minutách si „zalovil“! V 80. minutě rozehrál přímý kop nečekaně kanonýr Labuda, brilantně našel nepokrytého střelce úvodního gólu hostů Adamíka a ten nedal nádhernou hlavičkou sebemenší šanci brankáři Záleskému – 1:2. Na tento direkt už domácí ve zbývajících minutách nenašli sílu. Do třetice se tak z vítězství na domácím trávníku neradovali, naopak hosté už podruhé na hřišti soupeře bodovali naplno! V Hodoníně jim doslova pršelo štěstí plným proudem!

 

autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
Jiří Děkař - trenér Hodonína: Z našeho dnešního výkonu jsem zklamaný. Zápas jsme si prohráli sami už v 1. poločase. Neproměnili jsme minimálně tři naše tutovky a přišel zákonitý trest. O síle hostů při standardkách jsme věděli, ale stejně jsme z nich dostali oba góly! Pak se nemůžeme divit, že to tak skončilo.

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: Před všemi, kteří dnes v extrémních podmínkách odehráli zápas smekám! My jsme přežili první poločas a pak jsme se dostali do vedení i když trvalo krátce, tak se nám podařilo dát i druhý gól a kluci pak doslova heroickým výkonem vyždímali poslední síly po náročném pohárovém zápase a slavili cenné vítězství.



Sestavy


FK Hodonín
L. Koníček [-] (76. D. Záleský [-] ) - M. Suchý [-] , P. Fojtík [-] , P. Dione [-] , M. Flasar [-] , R. Sasín [-] , R. Vaďura [-] (78. L. Mareš [-] ) , J. Hesek [-] , T. Ťok [-] , M. Opina [-] , P. Šustr [-] (85. T. Dekleva [-] )

FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Býma [-] (64. A. Karčmář [-] ) , M. Pecuch [-] (67. M. Strakoš [-] ) , O. Haas [-] , J. Novák [-] , T. Gebauer [-] , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , J. Romaněnko [-] (85. J. Řezníček [-] ) , F. Labuda [-]

ŽK: 34. T. Ťok , 65. P. Fojtík - 59. O. Adamík .
Počet diváků: 305. Rozhodčí: Černoevič Alexandr - MIKESKA Karel, BROSKEVIČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Utkání srovnatelných soupeřů skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích