0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 10:15

7.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříži stačila k výhře jediná branka


Branky


14

V městské části Ostrava-Petřkovice čekal v sobotu dopoledne na Hanáky domácí celek, který zatím patřil do první poloviny tabulky. Domácí tým před zápasem nečekaně přišel o trenéra Smetanu, který na vlastní žádost ukončil působení u mužstva. Na straně Hanáků zase kádr rozšířil Vít Mlýnek, který tak následoval svého bratra Martina, přičemž oba tito hráči patří mezi velmi talentované hráče z líhně FC Fastav Zlín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První nebezpečnou akci předvedl domácí Smékal a domácí byli rychlí a aktivní. Ale ke gólovému vyjádření to nevedlo, stejně jako na druhé straně, kde buď byl na přízemní střely připraven domácí brankář Chmiel nebo Silný ve 24. minutě nedokázal zpoza vápna trefit opuštěnou branku. Ve druhé fázi první půle podržel Hanáky brankář Floder, který u bližší tyče vyrážel prudkou střelu a poté výborným vyběhnutím a zákrokem zmařil i druhou větší šanci domácích.

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté a jejich snaha již byla korunována vedoucí brankou. Po rychlém kolmém útoku a po centru Silného před bránu si míč našel důrazný Okleštěk a rozhodl dnešní utkání. Hanáci nepolevili v aktivitě ani po vedoucí brance, což nedovolovalo domácím vytvořit případný tlak. Odra se sice ke konci zápasu snažila zvýšit útočnou aktivitu, ale pevná defenzíva Hanáků s brankářem Floderem jí vyrovnat nedovolila a tři body tak putují do Kroměříže.

zdroj: www.hanackaslavia.cz



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: Stál proti nám dobrý a šikovný soupeř. Bylo to o tom, kdo dá první gól, tak nejspíš vyhraje a také to tak bylo. My jsme hráli dobře vzadu a mohli jsme chodit do brejků, které jsme ale nevyřešili.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
F. Chmiel [-] - M. Szotkowski [-] , A. Rychlý [-] , D. Smékal [-] (85. D. Mládek [-] ) , R. Plesník [-] , L. Kania [-] (62. M. Telnar [-] ) , M. Velner [-] , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] (79. P. Chlopek [-] ) , M. Sporysz [-] , O. Ficek [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Floder [-] - P. Hloch [-] , A. Dvořák [-] , T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] - D. Krhut [-] , T. Okleštěk [-] (90. D. Šmerda [-] ) , M. Cupák [-] , M. Mlýnek [-] (86. V. Mlýnek [-] ) , L. Motal [-] (75. V. Marchuk [-] ) - J. Silný [-]

ŽK: 79. M. Velner - 45. D. Krhut , 58. T. Okleštěk , 69. T. Jeleček .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: ZAORAL Vít - GASNÁREK Michal, MIKESKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Zajímavý zápas, ve kterém mírně favorizuji Kroměříž, ale i přesto si myslím, že bod zůstane v Petřkovicích.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích