T. Josl 25. (p.)
M. Šrom 32.
V. Ondřejka 74. (p.)
3:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 15:30

7.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku o šest bodů zvládl Rýmařov


Branky


25. T. Josl (p.) , 32. M. Šrom , 74. V. Ondřejka (p.) - 16. P. Navrátil , 54. P. Navrátil , 66. T. Šupák , 88. P. Navrátil
15

V Hulíně se hrálo o šest bodů, mezi soupeři – sousedy v tabulce byl před zápasem rozdíl 3 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spartak začal aktivně a už z prvního útoku zastavila tečovanou střelu Jirky Oulehly horní tyčka brány Rýmařova. V 15. minutě si připravil střelu Jiří Koláčný, po které musel zasahovat brankář Jiskry Kameník. 

Udeřilo ale na druhé straně. Souboj u postranní čáry odnesl zraněním Tomáš Josl, možná všichni na chvilku zůstali v očekávání, zda bude odpískaný faul. Jediný, kdo nečekal na hvizd rozhodčího, byl forvard hostí Petr Navrátil, postupoval sám na Machalického v brance Spartaku a akci brankově zakončil. 0:1

Spartak to nepoložilo, hned za 2 minuty jsme zahrávali standardní situaci, střelu vytáhl Kameník na roh. Po něm napálil míč z voleje Michal Šrom, avšak statečný Kamil Kocúr na brankové čáře vyhlavičkoval míč nad branku. 

Poté v 25. minutě složili hosté k zemi v pokutovém území Erika Sedláčka. Nařízenou penaltu bezpečně proměnil Tomáš Josl a Spartak srovnal na 1:1.

Hosté byli ale nebezpeční dál, v 30. minutě musel při sólovém nájezdu Šupáka zasahovat Machalický. 

Byl to však Spartak, kdo se radoval z další branky v zápase. V 33. minutě rychlý Sedláček vyměnil míč s Koláčným, ten posunul na Michala Šroma, který parádní bombou ze šestnáctky prostřelil brankáře Kameníka 2:1!

Druhý poločas poté nabídl ještě více zajímavých situací a doslova brankové hody. 

Hosté nejprve srovnali na 2:2, když střelec zápasu Navrátil prošel hladce naší obranou a Machalickému nedal žádnou šanci. 

Otřesený Spartak se nechal zaskočit a hosté toho dokonale využili v 67. minutě, kdy se prosadil Šupák a poslal svůj tým do vedení 2:3.

Domácí nicméně dosáhli znovu na srovnání skóre. V 74. minutě hostují Györges poslal k zemi Michala Šroma a sudí Křepský znovu nařídil pokutový kop. Tíhu situace na sebe vzal Václav Ondřejka a proměněnou penaltou srovnal skóre na 3:3.

V hektickém závěru se Spartak snažil strhnout vítězství na svou stranu, avšak byli to hosté, kteří přetavili v úspěch jeden ze svých brejků a Navrátil po spolupráci se Šupákem dokonal dílo zkázy Spartaku 3:4.

zdroj:www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: Nejsme na tom nejlépe a hodně hráčů nemá nejlepší formu, proto se trápíme a bude pro nás hodně těžké se z toho dostat. Chybí nám agresivita a soupeři nás přehrají díky bojovnosti.




Sestavy


SK Spartak Hulín
M. Machalický [-] - V. Ondřejka [-] , J. Oulehla [-] , M. Minář [-] (46. M. Vyskočil [-] ) , D. Kostka [-] , T. Josl [-] (72. T. Pospíšil [-] ) , J. Koláčný [-] , E. Sedláček [-] , J. Zlámal [-] , M. Šrom [-] , M. Tureček [-]

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - P. Navrátil [-] , J. Kolísek [-] , D. Hleba [-] , P. Ondruška [-] (90. . Piroška [-] ) , J. Harazin [-] (61. N. Tilkeridis [-] ) , R. György [-] (93. T. Němec [-] ) , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , T. Šupák [-]

ŽK: 23. T. Josl , 63. J. Koláčný , 77. M. Šrom - 72. N. Tilkeridis , 73. R. György , 89. P. Navrátil .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: Křepský Michal - KULIČKA Radek, ČERNOEVIČ Alexandr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Hulín už musí vyhrát a Rýmařovu se také zrovna dvakrát nedaří, takže si myslím, že už to Hulín zvládne.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích