1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:00

7.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškov s Hlučínem podeváté v řadě neprohrál


Branky


15

Osmkrát v řadě nestačili vyškovští fotbalisté na Hlučín, tentokrát uhráli bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od té doby, co Vyškov hraje Moravskoslezskou fotbalovou ligu, tak každé měření sil s Hlučínem prohráli. Po osmi porážkách se jim to ale podařilo změnit. V prvním poločase to tak ovšem nevypadalo, protože jej prohráli. Dloho svítil na ukazateli skóre bezbrankový stav 0:0. To se ale změnilo dvě minuty před poločasovým hvizdem. To otevřel skóre zápasu hostující Robin Štefek a Hlučín vedl na půdě svého oblíbeného soupeře 1:0. Robin Štefek přeskočil všechny vyškovské stopery a obloučkem poslal míč do sítě. Tento stav vydržel do konce poločasu a tak šli hosté do šaten o něco spokojenější než svěřenci bývalého ligového hráče Jana Trousila. 

Domácí Vyškov se snažil se zápasem něco udělat po změně stran. Hlučín se ve druhém poločase ještě více zatáhl a Vyškov stupňoval svůj tlak a vytvořil si řadu šanci. Dlouho se mu ale nedařilo vstřelit vyrovnávací branku. Lukáš Lahodný nastřelil tyčku hostující branky  Vyrovnat se domácím povedlo až v jednasedmdesáté minutě. V té vyslal Lukáš Lahodný do krásné individuální akce krásnou přihrávkou Zaire Tobijaho Bartleyho, který vyrovnal na 1:1. Na druhé straně trefil svojí střelou Václav Mozol spojnici břevna a tyčky domácí branky a tak nadvláda Hlučína nad Vyškovem skončila.



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Chtěli jsme a měli jsme vyhrát i přes tu bilanci s Hlučínem. V prvním poločase to nebylo dobré. Ve druhém jsme měli pár šancí a chytili jsme se. Věřil jsem, že to tam musí spadnout.




Sestavy


MFK Vyškov
D. Kunický [-] - M. Tijani [-] , M. Jeřábek [-] , P. Zavadil [-] , J. Krejčí [-] (46. D. Němeček [-] ) - L. Lahodný [-] , R. Látal [-] (80. L. Vychodil [-] ) , M. Sečkář [-] , O. Vintr [-] , M. Matocha [-] (58. Z. Bartley [-] ) - M. Vintr [-]

FC Hlučín
J. Kodeš [-] - T. Vengřinek [-] , J. Mac [-] , J. Massaniec [-] - M. Foltyn [-] , V. Mozol [-] , J. Málek [-] - R. Štefek [-] , K. Jančík [-] (80. T. Adamovský [-] ) , K. Hudeczek [-] , C. De [-]

ŽK: 55. M. Vintr , 62. M. Tijani - 16. R. Štefek , 73. C. De , 89. J. Mac .
Počet diváků: 235. Rozhodčí: Drozdy Luboš - TOMANEC Josef, VOSTREJŽ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Těžký zápas na tipování, který může skončit jakkoliv a proto volím remízu.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích