L. Motal 55.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2018 16:30

8.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž porazila Otrokovice


Branky


55. L. Motal
13

Jediná branka rozhodla utkání mezi Hanáckou Slávií a Viktorií.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V krajském derby MSFL měli domácí v první půli blíže ke skórování, ale branku nevstřelili.  Nejprve ve 24. minutě po centru Oklešťka vychytal Silného Semanko. Následně o tři minuty později Silný před Semankem tentokrát netrefil branku Otrokovic vůbec. To bylo z hranice velkého vápna. Když Hanáky devět minut před odchodem do šaten při nebezpečné střele hostujícího kapitána Jasenského podržel brankář Floder, tak se v poločase odcházelo do kabin za nerozhodného výsledku. Byl to jeho první těžší zákrok v celém utkání. 

Hanácká Slavia začala druhý poločas nejlépe, jak mohla. V 55. minutě unikl po pravém křídle Silný, elegantně se zbavil obránce a předložil pod sebe Motalovi, který utaženou placírkou vsřelil první a jak se později ukázalo i poslední gól dnešního zápasu. Kroměříž tak vedla 1:0. Hanáci mohli krátce nato své vedení pojistit, ale hlavičky Silného ani Okleštěka se mezi tři tyče nevešly. Na druhé straně předvedl důležitý zákrok brankář Floder, který zneškodnil dorážku hostů a držel čisté konto. Hosté chtěli alespoň vyrovnat, ale domácí odolali. Ke konci zápasu mohl definitivně rozhodnout střídající Vít Mlýnek, ale mířil jen do brankáře. Domácí tak výhrou nad nepříjemným soupeřem potvrdili tři body získané minulý týden na půdě Petřkovic.  

zdroj: www.hanackaslavia.cz



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: Je pro nás hodně dobré, že jsme třetí zápas za sebou nedostali branku. Hodně mě těší výsledek zápasu. Myslím si, že jsme utkání mohli rozhodnout dříve, ale nedotáhli jsme akce.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Floder [-] - P. Hloch [-] , A. Dvořák [-] , T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] - D. Krhut [-] , T. Okleštěk [-] (90. D. Šmerda [-] ) , M. Cupák [-] , M. Mlýnek [-] (68. V. Mlýnek [-] ) , L. Motal [-] (80. Š. Vyhlíd [-] ) - J. Silný [-]

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Zábojník [-] , M. Vašulka [-] (43. F. Markovič [-] ) , M. Malý [-] - J. Kiška [-] , M. Skwarczek [-] , J. Slaný [-] (59. P. Obiechina [-] ) , A. Jasenský [-] - T. Mlýnek [-] (77. L. Křivánek [-] ) , J. Hladík [-] - P. Kaizar [-]

ŽK: 86. Š. Vyhlíd - 42. A. Jasenský , 75. M. Malý , 89. P. Kaizar .
Počet diváků: 211. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - GASNÁREK Michal, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Tady volím sázku na papírového favorita, který domácí utkání zvládne.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích