P. Simr 33.
1:1
(1:1)
13. L. Kania
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2018 16:30

8.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmez remizoval s Odrou


Branky


33. P. Simr - 13. L. Kania
13

Po bodu si rozdělilo domácí Velké Meziříčí s Petřkovicemi za remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První zahrozili domácí, ve 2. min našel Radim Šuta na hranici vápna Pavla Simra, s jeho slabou střelou neměl Chmiel problém. V 6. min pronikl do vápna Michal Bouček, našel na přední tyči Pavla Simra, ten míč posunul před bránu, ale tam nikdo ze spoluhráčů nebyl. V 7. min odcentroval Kania, míč však skončil nad břevnem domácí brány. V 8. min našel Pavel Simr ve vápně Edu Smejkala, ten se uvolnil a jeho střelu zastavil hostující hráč, podle domácích rukou, rozhodčí zákrok jako porušení pravidel neposoudil. V 9. min našel Robin Demeter ve vápně volného Petra Dolejše, ten z první bránu přestřelil. Ve 13. min našel Neumann před bránou volného Kaniu a ten poslal míč hlavou do domácí brány 0:1. V 18. min centr Smékala odvrátil Pavel Mezlík na rohový kop, centr Neumanna nikoho ze spoluhráčů nenašel. Ve 22. min pronikl po křídle Velner, jeho centr odhlavičkoval Honza Šimáček na rohový kop, ten rozehrál Kania, jeho centr odhlavičkoval do bezpečí Patrik Mucha. Ve 24. min hledal Miloš Kriegsmann nabíhajícího Pavla Simra, tomu míč z hlavy sebral Chmiel. Ve 25. min centr Baranka odkopl Patrik Mucha. Ve 29. min se po přímém kopu Neumanna dostal k zakončení Telnar, byl mu odpískán útočný faul. Ve 31. min nebezpečně vystřelil Smékal, Rosťa Kruba si z jeho střelou poradil. Ve 32. min našel Pavel Mezlík ve vápně Edu Smejkala, ten míč sklepnul na Robina Demetera, jeho střela postrádala přesnost. Ve 33. min našel Eda Smejkal ve vápně Pavla Simra a ten se hlavou trefil přesně 1:1. Ve 36. min rozehrál přímý kop z 21-ti metrů Robin Demeter, střela přes zeď šla nad hostující bránu. V 38. min vystřelil Kania, jeho pokus tečovala obrana na rohový kop, centr Neumanna odhlavičkoval Pavel Simr. Ve 40. min pronikal středem hřiště Neumann, pře Patrika Muchu však neprošel. V 42. min přímý kop Petra Dolejše našel Pavla Simra, jeho hlavička šla nad horní břevno.

 

<span "times="" new="" roman",serif;'="" style="box-sizing: border-box;">Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí hráči. Ve 49. min poslal centr na přední tyč Eda Smejkal, obrana hostů však byla ozorná. V 50. min nebezpečný centr Michala Boučka odvrátil Chmiel na rohový kop. V 53. min našel Petr Dolejš ve vápně Radima Šutu, jeho pokus trefil hostujícího obránce. V 54. min vystřelil z hranice vápna Robin Demeter, jeho střelu zastavila tyč. V 56. min zahrozili i hosté, Kania pronikl po křídle, před bránou našel volného Velnera, jeho střelu reflexivně vyrazil Rosťa Kruba. V 60. min rozehráli přímý kop Kania, na zadní tyči našel Telnara, který míč dopravil do domácí brány ale jen s pomocí faulu na Patrika Muchu. V 66. min našel Pavel Simr naběhnutého Petra Dolejše, ten Chmiala nepřekonal. V 86. min hledal Kania nabíhajícího Neumanna, ten na jeho přihrávku nedosáhl. V 71. min přímý kop Petra Dolejše obrana odvrátila k Radimovi Šutovi, jeho pohotovou střelu vytlačil Chmiel na rohový kop. Ten rozehrál Petr Dolejš, na vápně našel Robina Demetera, tomu se střela z první nepovedla. V 72. min aut Davida Komínka prodloužil Eda Smejkal na přední tyč, střela Pavla Simra prošla po brankové čáře. V 78. min po ztrátě Radka Matulky podnikli hosté rychlý protiútok, střelu Kanii zblokovala domácí obrana. V 80. min našel Michal Bouček ve vápně Patrika Muchu, jeho hlavička šla nad hostující bránu. V 86. min kopal přímý kop z hranice vápna Petr Dolejš, trefil jen hostující zeď. Rychlý kontr hostů zastavil skluzem Miloš Kriegsmann.

<span "times="" new="" roman",serif;'="" style="box-sizing: border-box;">zdroj: www.fcvm.cz



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Libor Smejkal - trenér Velkého Meziříčí: Dnešní utkání jsme si přáli vyhrát, abychom zastavili sérii remízových zápasů. Bohužel se nám to nepovedlo. Po obdržené brance se nám hra nedařila, bylo tam příliš zbytečných ztrát míče. Po vyrovnávací brance se naše hra zlepšila, bohužel jsme se nedokázali ve vápně více prosadit. I ve druhém poločase jsme si vytvořili několik šancí, ale vypadalo to, že jsme si fotbalové štěstí vybrali v minulém kole v Hodoníně. Náš dnešní soupeř předvedl velmi kvalitní výkon.




Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - M. Kriegsmann [-] (77. R. Matulka [-] ) , P. Mucha [-] , R. Demeter [-] , J. Šimáček [-] , P. Simr [-] , P. Mezlík [-] (46. D. Komínek [-] ) , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , E. Smejkal [-] (82. J. Polanský [-] )

FC Odra Petřkovice
F. Chmiel [-] - A. Rychlý [-] , D. Mládek [-] , D. Smékal [-] (85. L. Švancer [-] ) , R. Plesník [-] , L. Kania [-] , M. Velner [-] , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] (77. P. Chlopek [-] ) , M. Sporysz [-] , M. Telnar [-] (91. L. Regec [-] )

ŽK: 14. R. Šuta - 36. R. Baranek , 40. D. Smékal , 45. M. Telnar , 80. A. Rychlý , 86. M. Velner , 92. P. Chlopek .
Počet diváků: 425. Rozhodčí: KULIČKA Radek - KŘEPSKÝ Michal, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Zajímavý zápas Petřkovice jsou zatím letos silné a Velmez je doma také dobrý. Myslím si, že se o body podělí.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích