0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 10:15

8.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Uničově branka nepadla


Branky


16

Hlučín přijedl do Uničova, kterému se doma nedaří a odvezl si bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celej začal výborně a už ve třetí minutě se mohl radovat z úvodní branky zápasu. Jakub Svoboda vypálil a nasměroval míč přímo pod horní konstrukci hostující branky, ale proti jeho pokusu se vytáhl hlučínský brankář Kodeš a míč vyrazil na rohový kop, ze kterého nic nebylo. V pětadvacáté minutě vystřelil výborně pro změnu domácí Tomáš Binar, jehož střela mířila do šibenice, ale skvělý zákrok vytáhl opět hostující brankář Kodeš. O tři minuty později, tedy v osmadvacáté minutě zahrozili také hosté. Massaniec poslal centr z pravé strany a De Caralho vracel míč zpátky před bránu na malé vápno k Vengřinkovi, který z této dobré pozici bohužel pro hosty přestřelil Spurného bránu. Po pětačtyřiceti minutách šli tedy oba celky do kabin za bezbrankového stavu.

Ve druhém poločase Uničov nehrál tak dobře, jako v prvním poločase. Největší vzrušení před hlučínskou brankou způsobili sami hostující hráči. Nejprve získal Hlučín míč u své branky na pravé straně, ale následně se odrazil zpět k uničovským, konkrétně k Binarovi, který poslal centr do vápna, který si ve skluzu málem srazil do vlastní branky jeden z hostujících obránců. Míč nakonec skončil na zadní tyči jen na síti z vrchu branky. Ani jednomu celku se tak nepovedlo v tomto zápase vstřelit branku a tak se rozešli po bodu za bezbrankovou remízu. Uničovu se tak nadále doma nedaří vítězit.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Dušan Žmolík trenér Uničova: Na dnešním zápase je pozitivní pouze to, že jsme neobdrželi gól. V pár případech to bylo jen díky špatnému zakončení soupeře, protože měli gól několikrát na svých kopačkách. Když budu hodnotit náš výkon, tak mi stačí zhodnotit druhý poločas, protože díky té katastrofě jsme znevážili i docela dobrou hru v první půlce, kde jsme si vytvořili brankové příležitosti. Díky přístupu hráčů k druhému poločasu je těžké hledat dobré věci. Samozřejmě ne všichni jsou vinni, ale stačí pár jednotlivců a to rozbourá hru celého mužstva a pak vypadáme celé mužstvo jako parta, co si přišla zakopat na hřiště před nedělním obědem. Začneme hrát pomalé přihrávky, nepřesné přihrávky, neotáčíme hru, držíme míč na mnoho doteků, pořád se točíme zády k soupeřově bráně, dostáváme se vlastní zbraní pod tlak a pak místo toho, abychom útočili, tak naše rozehrávka končí u brankáře, což se lidem nelíbí. Já jsem první, komu se to nelíbí. Vidím to, ale nejde vyměnit naráz pět hráčů. Prozatím se hráči přesvědčili, že pokud tomu dávají to co mají, dostanou soupeře pod tlak a vytvoří si řadu příležitostí a vyslouží si i potlesk publika. Je potřeba si uvědomit, že když něco funguje i když je to jednoduché, není potřeba to měnit. Fotbal byl vždy založen na jednoduchosti, rychlosti. Pokud si to neuvědomíme, dopadne to jako dnes. Nebudeme úspěšní.




Sestavy


SK Uničov
Š. Spurný [-] - R. Bala [-] , J. Můčka [-] , O. Seibert [-] , R. Vejvoda [-] (84. M. Krayzel [-] ) - M. Antl [-] , T. Binar [-] , P. Jeřábek [-] , J. Svoboda [-] (75. T. Komenda [-] ) , J. Vichta [-] - A. Krč [-]

FC Hlučín
J. Kodeš [-] - J. Massaniec [-] , T. Vengřinek [-] , J. Mac [-] - M. Foltyn [-] , V. Mozol [-] , J. Málek [-] - K. Hudeczek [-] , R. Štefek [-] , C. De [-] (73. M. Krejčí [-] ) , K. Jančík [-] (87. T. Adamovský [-] )

ŽK: 78. M. Antl - 41. J. Málek .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Černoevič Alexandr - MIKESKA Karel, BUREŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Uničov hraje dobře, ale musí více sbírat body. Myslím, že s Hlučínem se vyhecují a zvládnout to.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích