3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:30

9.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rýmařov nadále tápe


Branky


4. J. Hesek (p.) , 73. M. Suchý , 92. T. Novotný - 52. N. Tilkeridis
15

Další prohru si připsali fotbalisté Rýmařova, tentokrát v Hodoníně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas neodstartoval hostující celek nejlépe. Hned ve druhé minutě zahrozil Hodonín. To rýmařovské ještě zachránil brankář Baroš, který nastoupil v hostující brance místo Petra Kameníka, který viděl v minulém utkání s Líšní červenou kartu. O minutu později byla ale odpískaná penalta ve prospěch domácího celku. A ve čtvrté minutě tak už Hodonín vedl, protože se k exekuci penalty postavil domácí kapitán Josef Hesek a poslal míč doprostřed branky a jelikož Libor Baroš skočil po své levé ruce, tak neměl šanci. Do konce prvního dějství si Rýmařov vytvořil minimálně pět šancí, ale ani jednu nedokázal proměnit. Neprosadil se ani Hodonín, který měl také pár šancí, ale méně než Jiskra.

Sedm minut po změně stran se hosté zaslouženě dočkali. Rozehráli z pravé strany rohový kop, který ale proletěl až na druhou stranu. Hned jej ale jeden z hráčů Jiskry poslal zpátky do šestnáctky a Nicolas Tilkeridis z voleje poslal míč na zadní tyč a srovnal. Poté si každý z týmů vytvořil po šanci, ale ujala se až ta ze 73. minuty. To rozehrál Hodonín rohový kop z pravé strany a míč letěl na zadní tyč. Velkou chybu udělal Libor Baroš, který míč podskočil a našel si ho Michal Suchý, který jej poslal do odkryté branky. Ve druhé nastavené minutě se snažil rychle rozehrát Baroš od své branky a Tomáš Novotný sebral míč stoperovi a poslall jej do odkryté klece.



Ohlasy k zápasu



SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Pokutový kop to podle mě určitě být neměla. Nebylo to ani těžké posoudit. Hodonín byl hratelný, ale my jsme si ve druhém poločase dali dá se říct dva vlastní góly a předešle vyrovnání nám bylo k ničemu.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - M. Suchý [-] , P. Fojtík [-] , R. Sasín [-] , M. Flasar [-] , L. Michna [-] , J. Hesek [-] (56. P. Dione [-] ) , F. Žák [-] (87. T. Novotný [-] ) , T. Ťok [-] , J. Kosorin [-] (81. M. Opina [-] ) , L. Mareš [-]

SK Jiskra Rýmařov
L. Baroš [-] - D. Hleba [-] , R. György [-] , N. Tilkeridis [-] , K. Kocúr [-] (89. . Piroška [-] ) , M. Furik [-] (51. R. Němec [-] ) , D. Dydowicz [-] , P. Navrátil [-] (80. J. Furik [-] ) , J. Harazin [-] , J. Kolísek [-] , T. Šupák [-]

ŽK: 88. L. Michna .
Počet diváků: 182. Rozhodčí: Vejtasa Simon - PETR Zdeněk, VOSTREJŽ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Rýmařov v minulém kole dostal osmičku a z toho se bude těžko oklepávat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích