0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2018 10:30

9.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov smetl Valmez


Branky


45. A. Krč (p.) , 54. D. Dostál , 80. P. Purzitidis , 90. P. Jeřábek
14

Vysoko 4:0 vyhrál Uničov ve Valašském Meziříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uničov od začátku zápasu dominoval. Po čtvrt hodině hry si na přízemní centr dojel ve skluzu Krč, ale trefil pouze brankáře Michuta. Ten stejný hráč v sedmadvacáté minutě opět ztroskotal z blízkosti na domácím brankáři. Ve 39. minutě se Michut opět zaskvěl proti střele Vichty a byla to hlavně jeho zásluha, že na ukazateli skóre svítily dvě nuly. Ve 42. minutě skončil po hlavičce po centru Krče míč těsně vedle domácí branky. Těsně před poločasem byl faulovaný Krč a Uničov zahrával pokutový kop. K němu se postavil sám faulovaný a i když gólman Michut vystihl Krčovu střelu, tak šel Uničov minutu před poločasem do vedení. 

Osm minut se hrálo ve druhé půli, když Uničov rozehrál rohový kop, po kterém se míč odrazil na šestnáctku, kde byl Dušan Dostál a ten trefil míč slabší levou nohou a skrumáží míč prošel o tyč až do brány. Dostál nastoupil poprvé v letošní sezoně v základní sestavě a hned z toho byl důležitý gól na 2:0. V 79. minutě se ke střele z velké vzdálenosti odhodlal Paris Purzitidis a míč doskákal až za záda brankáře Valašského Meziříčí. Pro Purzitidise to byl pro změnu druhý start v základní sestavě. Minutu před koncem dal ještě výsledku konečnou podobu hostující Pavel Jeřábek a Uničov tak zvítězil 4:0.



Ohlasy k zápasu



SK Uničov
Dušan Dostál - hráč SK Uničov: V prvním poločase jsme měli několik šancí, ale jak je našim zvykem, tak jsme je nedávali. Valmez ale v první půli neměl jedinou šanci. Ve druhém poločase už se do koncovky dostali, ale my jsme pokračovali v dobrém výkonu a utkání jsme kontrolovali.



Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - A. Michálek [-] , T. Dekleva [-] , R. Michálek [-] - V. Žilinský [-] , K. Pospíšil [-] , O. Bartozel [-] , D. Pěnička [-] (87. P. Gold [-] ) , Š. Vrána [-] (77. J. Matyáš [-] ) - M. Šichor [-] (69. M. Gajdoš [-] ) , P. Furmánek [-] -

SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Bala [-] , O. Seibert [-] , P. Purzitidis [-] , M. Krayzel [-] - J. Vichta [-] , P. Jeřábek [-] , D. Dostál [-] (68. M. Antl [-] ) , J. Svoboda [-] - T. Komenda [-] , A. Krč [-]

ŽK: 45. R. Michálek , 50. D. Pěnička , 89. V. Žilinský .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: Silný Zdeněk - KULIČKA Radek, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Uničov bude favoritem a ve Valmezu by se mohl chytit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích