2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:00

10.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rýmařov porazil Petřkovice


Branky


15

Jiskra doma zabrala a zvítězila 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek byl v prvním dějství aktivnějším týmem. Nedá se říct, že by si vytvářeli nějaké vyložené šance, ale lepší byli. A dočkali se také úvodní branky sobotního zápasu s Petřkovicemi. Minutu před dovršením půl hodiny hry zahrávali rohový kop z levé strany a na zadní tyči byl Pavel Ondruška, který nebyl úplně nehlídaný, ale i přesto si míč našel. Naskočil si na něj a hlavičkou překonal Františka Chmiela, který se přemísťoval a na míč si možná i sáhl, ale už jej nedokázal dostat mimo svoji branku. Díky tomu šli domácí fotbali do kabin po poločasovém hvizdu spokojenější s jednobrankovým náskokem v zádech.

Sedm minut po změně stran dostal kolmou přihrávku za obranu Tomáš Šupák a společně s Danielem Dydowiczem běželi sami na brankáře Chmiela. Hosté hráli ofsajdovou past, která jim ale nevyšla. Šupák nakonec těsně před hostujícím brankářem svému spoluhráči naservíroval míč před prázdnou bránu a Dydowicz neměl už problém jej uklidit na 2:0. Petřkovice ale vykřesaly naději šestnáct minut před koncem. Kombinací se dostali z levé strany na pravou a tam dostal hodně prostoru Adam Rychlý, který toho využil a navedl si míč a z nějakých pětadvaceti metrů trefil do šibenice a dal výsledku konečnou podobu 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Vrátili se nám nějací hráči po zranění, kteří ale ještě nemají tolik naběháno. První poločas jsme i díky tomu byli lepší. Naopak v tom druhém nás hosté zatlačili, ale udrželi jsme důležité vítězství.




Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - D. Dydowicz [-] , J. Kolísek [-] , D. Hleba [-] (80. D. Furik [-] ) , P. Ondruška [-] , J. Furik [-] (75. P. Navrátil [-] ) , R. György [-] , N. Tilkeridis [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , T. Šupák [-] (92. . Piroška [-] )

FC Odra Petřkovice
F. Chmiel [-] - M. Szotkowski [-] , A. Rychlý [-] , D. Smékal [-] , L. Kania [-] , M. Velner [-] , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] , M. Sporysz [-] , L. Regec [-] (33. L. Švancer [-] ) , M. Telnar [-]

ŽK: 88. D. Dydowicz - 23. L. Regec , 93. A. Rychlý .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - PETR Zdeněk, PÁRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Pavel Jeřábek
Tip experta: výhra domácích

Rýmařov už musí za každou cenu a vyhrát a teď už se mu to povede.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů