2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2018 18:00

12.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž udržela náskok a je nadále druhá


Branky


17

Místo v neděli dopoledne v Uničově se na žádost Hanáků odehrálo utkání v pátek večer v Kroměříži. Uničovským patří poděkování za vstřícné gesto. A zápas jako takový rozhodně nenudil, pod umělým osvětlením a na skvěle připraveném trávníku se hrál výborný fotbal s šancemi a brankami na obou stranách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uničov zahrozil jako první a brankář Floder vytáhl perfektní zákrok při tutovce Komendy. Poté se střídaly útoky na obou stranách, akce domácích byly mírně nebezpečnější, přičemž se jim podařilo i skórovat hlavou po standardní situaci, ale pomezní viděl v silně nepřehledné situaci ofsajd a hlavní branku neuznal. Blízko ke gólu měl také Okleštěk, který využil zaváhání brankáře Spurného mimo pokutové území, ale hostující brankář nakonec stihl míč směřující do opuštěné brány zastavit. Ve 30. minutě zase dobře zasahoval Floder proti pohotové ráně Svobody. Domácí Martin Mlýnek ve 39. minutě pěknou přihrávkou pod sebe našel Motala, jehož rána prosvištěla jen těsně vedle horního rohu branky. Následný Silného individuální průnik přes dva hráče skončil závarem, ale hosté nakonec míč uklidili mimo. Pěkná Komendova křižná rána šla jen těsně mimo a na opačné straně Hlochovu hlavičku vytáhl Spurný.

Druhou půli načal šancí Silný, ale z otočky mířil jen vedle a prudká hlavička Hlocha šla těsně nad. Uničovský hroťák Komenda pak vyslal na Flodera prudkou hlavičku, ale domácí brankář si nadvakrát poradil. Přízemní centr Matouška našel na přední tyči Martina Mlýnka, ale jeho zakončení zpacifikoval brankář Spurný. Posledních dvacet minut zápasu začaly padat góly. Účet utkání načal Komenda, který hlavou k tyči zužitkoval přesný centr Krče. Domácí vyrovnali o tři minuty později, když Okleštěk chytře rozehrál volný přímý kop a Cupák z hranice vápna dokonale vymetl šibenici. Domácí mohli jít do vedení, ale Motalovu střelu vyškrábl u tyče Spurný. Okolo 79.minuty se dostali hosté k několika standardním situacím a po jedné z nich se do centru zavěsil stoper Vejvoda a prudkou hlavičkou k tyči nedal Floderovi šanci. Ovšem Hanáky to ani tentokrát nepoložilo a opět brzy srovnali. Po kombinační akci se uvnitř vápna prosadil Motal. Rozhodnout mohl Silný, ale po pěkném přiklepnutí Oklešťka mířil vysoko nad. Zajímavé a kvalitní utkání tak skončilo dělbou bodů.    

zdroj: www.hananckaslavia.cz



Ohlasy k zápasu



SK Uničov
Dušan Žmolík - trenér Uničova: Krásný zápas, a to nejen díky večernímu výkopu a osvětlení jež dodalo zápasu atraktivitu. Především to byla zásluha obou mužstev, které odehrály zápas ve vysokém tempu a nasazení. Samozřejmě že jak já, tak i trenér soupeřova mužstva, najde na výkonu spoustu věcí, které se mohly udělat jinak a lépe. Byl to zápas, ve kterém se snad nikdo na stadionu nenudil. Spousta šancí, dostatek gólů. Pozápasové statistiky tomu dávají i za pravdu. Nás samozřejmě mrzí, že jsme dvakrát vedli a pokaždé jsme téměř okamžitě inkasovali. Pokud bychom si nenechali dát hned vyrovnávací góly, určitě by se nám otvírala spousta možností na přidání gólu druhého. Remíza je však spravedlivá. Chybělo mi tam z naší strany více kombinační hry a držení míče, ale bylo to dáno i atmosférou zápasu, kdy oba týmy jezdily nahoru dolů. Kdybychom více kombinovali, ušetřili bychom sílu. Myslím, že dvoudenní odpočinek přijde každému aktéru dnešního zápasu vhod. Kluky musím taky pochválit, jak zvládli nový systém. Kvůli tomu, že jsme ztratili pro tento zápas typické křídla a museli by na jejich místech nastoupit střední záložníci, rozhodli jsme se hrát v jiném rozestavení. V dnešním zápase to zafungovalo. Přesvědčil jsem se, že každému hráči v našem týmu to fotbalově pálí.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Floder [-] - A. Dvořák [-] , T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , P. Hloch [-] - L. Motal [-] , T. Okleštěk [-] , M. Mlýnek [-] (67. M. Kovář [-] ) , M. Cupák [-] - J. Silný [-] - M. Hirsch [-] (79. V. Mlýnek [-] )

SK Uničov
Š. Spurný [-] - M. Krayzel [-] , R. Bala [-] , R. Vejvoda [-] , P. Purzitidis [-] - O. Seibert [-] , M. Antl [-] , D. Dostál [-] (88. D. Bača [-] ) , J. Svoboda [-] (75. T. Binar [-] ) - A. Krč [-] , T. Komenda [-] (90. F. Habáň [-] )

ŽK: 61. L. Motal , 71. T. Matoušek - 22. P. Purzitidis , 67. A. Krč , 90. M. Antl .
Počet diváků: 212. Rozhodčí: Mikeska Karel - ČERNOEVIČ Alexandr, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 08:27

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 19:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 16:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 14:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 12:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 20:59
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Zajímavý zápas. Uničov chytil formu, ale Kroměříž je také silná, takže remíza.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 00:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 19:11
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 17:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 16:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 11:48

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:03
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích