0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

13.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bez gólu se vyhrát nedá!


Branky


15

Po týdnu začalo v Benešově pršet, ale v nejméně vhodnou dobu, hodinu před zápasem. Jak však následujících devadesát minut utkání ukázalo „štěstí nepršelo“ ani jednomu z dnešních soupeřů. Sousedé v tabule se rozdělili o body bezbrankovou plichtou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase zaujaly diváky tyto příležitosti. V 9. minutě po krásné akci Rubého s Labudou spálil gólovku Pecuch. Ve 12. a15. minutě se zaskvěl domácí gólman Chvěja po střelách Skalníka. Ve 27. minutě připravil o gólovou radost fantastickým zákrokem na brankové čáře domácí obránce Haas střelce Dubu! Domácí odpověděli bleskovým brejkem ve 34. minutě, Rubý poslal kolmicí do šance Labudu, ale tomu chyběl krok ke kýženému gólu. Z protiútoku našel Skalník krásným centrem nabíhajícího Ošmeru, ale jeho hlavičku z malého vápna přilepil Chvěja skvostným zákrokem na své rukavice! Ve 40. minutě stačila obrana domácích zablokovat střelu Chalupy na rohový kop. Gólem neskončila ani akce domácích ve 42. minutě, po přihrávce Rubého pálil Labuda z dobré pozice nad! 

Po přestávce měli domácí první velkou gólovou šanci v 50. minutě. Rubý s Labudou vybídli Býmu ke vstřelení gólu, ale toho v rozhodujícím momentě zradila střelecká muška… Býma nevyzrál na hostujícího gólmana Jurana ani v 61. minutě, ten si jeho střelu utlumill na své hruďi. O minutu později už domácí jásali, ale střela Labudy z otočky skončila jen na boční síti! Domácí stupňovali svůj tlak, ale obrana hostů odolávala bez újmy. V 64. minutě se prošel hostující obranou Haas, ale Labudova střela se mezi tyče nevešla…. V 68. minutě poslal nádherným pasem Býma do gólovky Pecucha, ale jeho střela branku minula. Největší šanci na vstřelení gólu a plný bodový zisk měli domácí v 74. minutě. Balón ve skrumáži skončil na kopačkách Býmy, ale ten z malého vápna odkrytou branku neskutečně přestřelil…. Do konce zápasu se už nepodařilo ani jednomu mužstvu překonat obrany, a tak se po závěrečném hvizdu oba soupeři rozešli s bezgólovou remízou. Ke chvále obou soupeřů je nutné poznamenat, že se na velmi těžkém terénu hrálo velmi korektně! 

autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: Z toho, co jsme dne předvedli jsem hluboce zklamán. Byl to náš nejhorší výkon v dosavadní soutěži a já to vůbec nechápu. Doma těžko dáváme góly, ale pokud nejdeme za vítězstvím s maximálním nasazením, tak to končí tak jak jsme právě viděli.

SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman - trenér Vrchoviny: Jsme v kritické situaci. V sestavě nám chybí řada zraněných hráčů, dnes jsme na víc neměli, snažili jsme se zápas odkopat na remízu, a to se nám nakonec povedlo, i když byl soupeř o mnoho lepší, radujeme se z cenného bodu.



Sestavy


FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Romaněnko [-] , M. Pecuch [-] (69. J. Řezníček [-] ) , A. Karčmář [-] , M. Strakoš [-] , J. Býma [-] , F. Labuda [-] (76. M. Ronec [-] ) , T. Gebauer [-] (83. D. Skroch [-] ) , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , O. Haas [-]

SFK Nové Město na Moravě
D. Juran [-] - D. Bača [-] , O. Vícha [-] , P. Chalupa [-] , O. Košík [-] , P. Duda [-] - L. Zbytovský [-] , P. Ošmera [-] (66. L. Polnický [-] ) - M. Skalník [-] , J. Sklenář [-] (81. A. Boušek [-] ) , T. Duba [-]

ŽK: 81. J. Řezníček .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - NOVÁČEK Ivo, MRÁZEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 19:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 17:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 20:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 17:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 20:11
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 18:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 14:10
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Dolní Benešov zatím hraje dobře. Je lepším z nováčků a v jejich vzájemném souboji to potvrdí.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 17:19

Tip: výhra domácích