J. Hesek 25.
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

13.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín vyhrál v Hodoníně


Branky


15

Důležité tři body si připsali fotbalisté Hulína. V Hodoníně vyhráli 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání v Hodoníně mělo deštivou a typickou podzimní sychravou kulisu. Zápas samotný se pro Spartak vyvíjel dobře. Domácí začali opatrně a toho naši dokázali využít. 

Běžela totiž 4. minuta zápasu a Michal Šrom na hranici šestnáctky napřáhl a míč s odrazem o tyč zapadl do branky 0:1.

Zaskočení domácí se přihlásili o slovo ve 12. minutě po rohovém kopu. Odvrácený roh následoval vrácený míč do pokutového území, kde číhající Suchý pohotově zakončil patičkou vedle naší branky.

Další na řadě s brankou byl však znovu náš tým. Dlouhý míč zpracoval před šestnáctkou Michal Šrom, přes Martina Vyskočila putoval míč na nabíhajícího Václava Ondřejku, který proti vyběhnutému brankáři Petrášovi neselhal 0:2.

Nadějné skóre pro Spartak trvalo do 24. minuty. To David Kostka při rozehrávce nešťastně stoupl na balón a domácí Žák toho dokázal využít. Brejk do otevřené obrany sice skončil střelou, kterou brankář Machalický vyrazil.bAvšak po následném rohovém kopu míč po zemi prošel pokutovým územím k volnému Heskovi, na kterého zívala už jen prázdná brána 1:2.

Domácím narostla křídla a pokračovali v útočné fázi. V prvním poločase byli však nejblíže nějaké brankové příležitosti až v 41. minutě, kdy to technicky zkusil Michna, jeho střela nicméně směřovala nad branku.

Ve druhém poločase obraz hry příliš neměnil. Domácí usilovali o vyrovnání, Spartak trpělivě bránil a těžil ze svých brejků.

V 56. minutě takto Martin Vyskočil našel nabíhajícího Michala Šroma, jeho střelu z malého vápna zblokoval skluzem vracející se domácí obránce na roh.

V 73. minutě Mirek Tureček vyslal po křídle Jirku Oulehlu, až nakonec zakončující Ondřejka zamířil technicky vedle branky. 

Vyrovnání viselo ve vzduchu v 75. minutě, to se do pokutového území vřítil Copko a překonal vybíhajícího Machalického. Vracející se obrana nicméně míč dokázala odvrátit do bezpečí.

Spartak zase své vedení mohl pojistit v 81. minutě. Adam Bahounek vyslal kupředu Jirku Oulehlu, jeho střela však skončila vedle tyče.

Závěrečné minuty nabídly další dvě šance domácím. Nejprve v 87. minutě namířil nad branku ve vyložené pozici Filip Žák. A v 92. minutě tamtéž zamířil Opina.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu



SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér Hulína: Dnes jsme měli dobrý vstup do zápasu. Aktivně jsme napadali rozehrávku Hodonína, podařilo se nám využít dvě šance a po pěkných akcích jsme do 15. minuty vedli 2:0. Domácí jsme pak k ničemu nepouštěli a zápas jsme kontrolovali. Domácí hrozili akorát ze standardních situací a z následných skrumáží v pokutovém území. Vyrobili jsme ale jednu hrubku, ze které domácí snížili a poté bylo již vidět, že někteří hráči zase znervóznili a snažili se neudělat chybu. Měli jsme pak několik přečíslení, které jsme nedokázali využít, chybělo nám lepší řešení finální části. Kdybychom přidali třetí branku, zápas bychom rozhodli a uklidnili se. Jsem ale rád, že jsme navázali na zápas z předchozího týdne zejména tou bojovností. Je vidět, že kluci chtějí s tím něco udělat a jak jsem říkal, my zkrátka musíme jít zápas od zápasu a zkusit uhrát co nejvíce bodů.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - M. Suchý [-] , P. Fojtík [-] (72. M. Opina [-] ) , M. Flasar [-] , P. Šustr [-] , L. Mareš [-] , L. Michna [-] (75. R. Sasín [-] ) , J. Hesek [-] , F. Žák [-] , T. Ťok [-] , P. Dione [-] (62. D. Copko [-] )

SK Spartak Hulín
M. Machalický [-] - T. Josl [-] , J. Zlámal [-] , M. Šrom [-] (85. T. Pospíšil [-] ) , M. Tureček [-] , J. Koláčný [-] , E. Sedláček [-] (71. J. Oulehla [-] ) , M. Vyskočil [-] (81. A. Bahounek [-] ) , M. Vyskočil [-] , D. Kostka [-] , V. Ondřejka [-]

ŽK: 32. P. Šustr , 40. P. Fojtík , 59. T. Ťok - 28. M. Tureček , 89. T. Josl , 93. M. Machalický .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: ZAORAL Vít - SILNÝ Zdeněk, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 19:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 17:22

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 20:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 17:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 20:11
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 18:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 14:10
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Hodně těžký zápas na tipování. Zkusím remízu.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 12:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 19:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 17:19

Tip: výhra domácích