M. Malý 37.
1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 10:15

15.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovice nedokázaly porazit Hulín


Branky


37. M. Malý - 89. V. Rožek
15

Poslední utkání podzimní části zavedlo Spartak na hřiště nedalekých Otrokovic. Ty se díky výsledkům vytáhly až na slušivé třetí místo v tabulce, šlo tak o souboj 3. a 15. celku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti tomu odpovídal tak akorát úvod zápasu. Otrokovice si v úvodních minutách vypracovaly dvě šance. Nejprve ve 2. minutě ohrozil naši branku tečovanou střelou Malý. V 7. minutě poté přistál centrovaný míč v našem pokutovém území, odkud ho Kiška poslal hlavou před branku, obrana nicméně ožehavou situaci dokázala odvrátit.

V zápase se nejvíce dařilo Erikovi Sedláčkovi. Ten se v 8. minutě protáhl do pokutového území, přihrál Michalu Šromovi, jehož střelu z úhlu zachytil brankář Semanko. 

Spartak zahrozil taktéž ve 14. minutě, to se po parádní narážečce řítil proti brance Martin Vyskočil, u míče byl však dříve pozorný Semanko. 

Mnohem ožehavější situace se však narodila na druhé straně. Špatná naše rozehrávka znamenala ztrátu míče, příhru dopředu a najednou proti naší brance postupoval osamocený Tomáš Mlýnek. Ten se nicméně utopil v kličkách a v hledání lepší pozice k zakončení. 

Odpovědí na to byly další šance Spartaku ve 21. minutě a v 26. minutě, jedovaté zakončení Sedláčka však vždy dokázal zlikvidovat Semanko.

Další jedovatou střelu si Erik Sedláček nachystal na 34. minutu, prokličkoval do pokutového území, jeho štiplavou střelu Semanko znovu vyškrábl.

Bohužel neproměnění ani jedné z uvedených šancí bylo potrestáno v 37. minutě. To se po straně protáhl Mlýnek, na zpětnou přihrávku před branku si naběhl Michal Malý a poslal nekompromisně domácí tým do vedení 1:0.

Ve druhém poločase měl navrch Spartak. K pěkné střele se na šestnáctce uvolňoval Erik Sedláček a přitom jej bránící hráč podrazil. Z rovnováhy rozhozený hráč Spartaku tak stihl jen nepřesně zakončit. 

Domácí jinak zahrozili jen v 56. minutě, kdy po rohovém kopu hlavičkoval Kaizar, na míč však dosáhl pozorný Machalický.

Hráči Spartaku se snažili a bojovali o výsledek. Proti sešikované obraně domácích se ale dlouho nic nedařilo. Branku Semanka ohrozil střelou ze 71. minuty Viktor Rožek, brankář domácích nadvakrát uklidňoval míč. 

Obdobnou šancí, jakou měl domácí Malý v prvním poločase, se prezentoval Spartak v 77. minutě, zakončující Michal Šrom nicméně poslal míč vedle branky.

V závěrečné desetiminutovce nejprve domácí oslabil Hladík, který po faulu na sebe oplácel ránou Erikovi Sedláčkovi. Neutuchající snaha Spartaku byla vyslyšena v 89. minutě. Michal Šrom vhodil aut, Michal Vyskočil nacentroval míč za obranu do pokutového území a nabíhající Viktor Rožek srovnal na konečných 1:1.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu



SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér Hulína: Myslím si, že dnes to bylo vyloženě remízové utkání. Domácí byli lepší v prvním, my zase ve druhém poločase. Oba týmy si vypracovaly šance. Rozdíl v tabulce rozhodně nebyl na hře poznat. Jako v řadě zápasů během podzimu i během dnešního zápasu jsme zkrátka horším týmem nebyli. Jsem rád, že se nám nakonec podařilo srovnat skóre, protože to by po zápasech, které jsme během podzimu právě v závěru ztratili, byla další velká škoda.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - F. Markovič [-] , M. Malý [-] - M. Skwarczek [-] , A. Jasenský [-] , J. Kiška [-] - T. Mlýnek [-] - J. Hladík [-] , J. Šohaj [-] , P. Kaizar [-] , T. Zábojník [-]

SK Spartak Hulín
M. Machalický [-] - A. Bahounek [-] , E. Sedláček [-] , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , D. Kostka [-] , J. Koláčný [-] , J. Oulehla [-] , M. Vyskočil [-] , M. Šrom [-] , M. Tureček [-]

ŽK: 88. J. Kiška - 59. J. Koláčný , 78. M. Vyskočil , 82. E. Sedláček , 90. M. Šrom . ČK: 82. J. Hladík .
Počet diváků: 198. Rozhodčí: Mikeska Karel - ČERNOEVIČ Alexandr, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 02:27

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Otrokovice ve formě utkání zvládnout.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích