4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

15.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškov přesvědčivě vyhrál nad Valmezem


Branky


18. O. Vintr , 35. L. Vychodil , 63. M. Vintr , 65. O. Vintr - 32. M. Výmola
16

Poslední zápas podzimu vyšel střelecky Vyškovu výborně, vyhrál 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V devatenácté minutě se domácí poprvé prosadili. Jeden z jejich hráčů naváděl míč z levé strany, přešel jeden na jednoho do středu hřiště a následně vypálil. Jeho střela byla ale zblokovaná a míč se odrazil na hranici pokutového území, kde si na něj naběhl Ondřej Vintr a skákající balón napálil z voleje po zemi k tyči. Michut se natahoval marně. Ve 32. minutě ale bylo srovnáno. Hosté poslali  dlouhý aut z levé strany do pokutového území Vyškova, kde si na míč naskočil Martin Výmola a na zadní tyči poslal míč hlavičkou do sítě za brankáře Sovu, který na míč nedosáhl. Remízový stav vydržel ale poze tři minuty. Ve 35. minutě to byla znovu akce na levé straně a centr od Lukáše Vychodila, který se kroutil na zadní tyč do brány. Nabíhali si na něj dva hráči Vyškova a brankář čekal teč, ta ale nepřišla a mííč tak zapadl k tyči a Vyškov vedl 2:1.

V 62. minutě přišla opět akce na levé straně a míč dostal do tahu Marek Vintr a byl sice v tísni jednoho z obránců, ale v pádu dokázal překonat hostujícího brankáře. Dostal se s míčem až do vápna a poté jej prostřelil. O tři minuty později přišel dlouhý nákop od vlastního pokutového území a jeden z obránců sice dokázal míč sebrat, ale poté si neporozuměl s brankářem, kterému míč nechával, ale on si pro něj nešel a tak přiběhl Ondřej Vintr a napálil jej do sítě.



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Měli jsme dobrý nástup do zápasu a několik šancí. První gól měl přijít dříve. Sami jsme si to zkomplikovali, protože stejně jako celý podzim jsme zase trestuhodně zahazovaly šance.




Sestavy


MFK Vyškov
T. Sova [-] - M. Tijani [-] , J. Krejčí [-] , R. Látal [-] - L. Lahodný [-] , D. Němeček [-] , D. Přerovský [-] (58. M. Matocha [-] ) , L. Vychodil [-] (74. A. Ng´anzi [-] ) , O. Vintr [-] , M. Jeřábek [-] - M. Vintr [-] (83. M. Arsič [-] )

TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - Š. Vrána [-] (86. P. Ryšánek [-] ) , T. Dekleva [-] , A. Michálek [-] - V. Žilinský [-] , O. Bartozel [-] - M. Výmola [-] , J. Matyáš [-] (45. Z. Sovák [-] ) , I. Pop [-] (69. M. Kundrát [-] ) , P. Furmánek [-] , M. Šichor [-]

ŽK: 89. A. Ng´anzi - 1. I. Pop .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: Silný Zdeněk - MACRINEANU Jiří, VOSTREJŽ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 10:38
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 02:27

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Tady musí přijít povinná výhra Vyškova.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích