3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

15.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín zvládl domácí zápas s Brodem


Branky


16

Výhrou 3:1 se rozloučili fotbalisté Hlučína s podzimní sezonou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Hlučín začal poslední podzimní utkání výborně. Hned v sedmé minutě se dostal do vedení. Hlučín se dostal k míči na vlastní polovině a rozjel rychlý protiútok. Míč se dostal na pravou stranu, odkud přišel centr do kapsy, který si našel Dominika Kraut a rybičkou hlavou poslal míč nekompromině za záda Dostála. V devatenácté minutě už vedl domácí tým o dvě branky. Jaroslav Málek si krásně na hranici pokutového území narazil na jeden dotek se spoluhráčem a následně tváří v tvář překonal hostujícího brankáře. Ve 28. minutě musel Kolenko vytáhnout skvělý zákrok proti hlavičce a míč dostal na rohový kop. Ve druhé nastavené minutě přenesl Hlučín míč z pravé strany na levou, kde dostal krásnou přihrávku Tomáš Dostál a překonal vyběhnuvšího Dostála potřetí. 

Vypadalo to, že po prvním dějství je rozhodnuto, ale Uherský Brod nakonec ještě zvládl vykřesat naději alespoň na nějaký bodový zisk. V devětapadesáté minutě totiže snížil na rozdíl dvou branek. Hlučín nejprve zastavil útok hostů, ale následně přišel o míč a jeden z jeho hráčů fauloval, ale hlavní rozhodčí nepískal a ponechával výhodu, ve které si míč navedl a připravil ke střele Jan Michalec a parádní ranou z úctyhodné vzdálenosti překonal překvapeného Kolenka, který na míč nedosáhl. Hlučín si už ale potom utkání pohlídal a žádná branka už nepadla. Domácí tak vyhráli 3:1.



Ohlasy k zápasu



ČSK Uherský Brod
Martin Onda - Trenér Uherského Brodu: Bylo to vyrovnané utkání. Domácí byli o trošku lepší a byli hlavně nebezpeční směrem dopředu. Rozhodla jejich produktivita, který nám dal ze čtyř šancí v prvním dějství tři branky.



Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - T. Vengřinek [-] , J. Mac [-] - T. Adamovský [-] (59. M. Krejčí [-] ) , J. Málek [-] , M. Foltyn [-] (83. J. Massaniec [-] ) - K. Hudeczek [-] , D. Kraut [-] (86. K. Jančík [-] ) , T. Dostál [-] , R. Štefek [-] , C. De [-]

ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. David [-] , M. Vrága [-] , J. Kovář [-] - E. Hradil [-] , F. Hruboš [-] , M. Mančík [-] , M. Blanař [-] , M. Malenovský [-] - J. Michalec [-] (82. V. Dolina [-] ) , Š. Chwaszcz [-] -

ŽK: 33. T. Vengřinek , 93. R. Štefek - 38. M. David , 39. M. Malenovský , 55. M. Mančík , 91. V. Dolina , 91. J. Kovář .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: KULIČKA Radek - VEJTASA Simon, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 10:38
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 02:27

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Zajímavý souboj, protože nikdo nikdy neví, co od těchto týmů čekat. Věřím ale více domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích