Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

15.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž jasně porazila Rýmařov


Branky


16

Jasnou výhrou 4:1 zakončila Hanácká Slavia podzim.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu odpoledne Hanáci na perfektně připraveném trávníku zakončili podzimní část MSFL. Za velmi pěkného podzimního počasí hostili celek ze spodní části tabulky Rýmařov. A domácí začali jak se patří, hned ve 2 minutě utekl po levé straně Okleštěk, jehož přesný centr zatloukl hlavou do sítě Silný. V 9.minutě se po pěkné kombinaci více hráčů elegantně uvolnil Kovář a zvýšil na dvoubrankový náskok. Minutu nato zlikvidoval hostující brankář šance Matouška a Silného, aby alespoň trochu zmírnil desetiminutovku hrůzy v podání hostujícího celku. Domácí si tvořili další šance, ale zatím jim chyběla přesnost v zakončení. To se změnilo ve 33.minutě, kdy se po akci a centru z levé strany prodral k zakončení Hirsch a svým důrazem zajistil Hanákům pohodlné tříbrankové vedení. Hosté mohli krátce před poločasem snížit, ale táhlá střela z velké vzdálenosti brankáře Kofroně jen vystrašila, ale nepřekonala.

Deset minut po přestávce se pěknou akcí prezentoval Hirsch, ale jeho střele chyběl jen kousek v cestě do brány. Podobnou situaci přežil bez úhony hostující brankář v 63.minutě. Nakonec se urodilo na opačné straně hřiště, když si Ondruška naběhl na přesný centr a hlavou k tyči snížil na rozdíl dvou branek. Nějaké případné komplikace Hanáci rázně utnuli v 74.minutě když Silný utaženou placírkou pod břevno vrátil Hanákům tříbrankový náskok, přičemž brance předcházela velká chyba hostujícího brankáře Kameníka, jenž neudržel v rukavicích poměrně jednoduchý míč, poté ještě zazmatkoval se svým obráncem, míče se zmocnili domácí a po přihrávce pod sebe skóroval již zmíněný Silný. Do konce zápasu se i přes náznaky šancí na obou stranách nic nestalo a tři body zůstaly zaslouženě doma.

Hanáci si tak upevnili druhé místo v tabulce MSFL .

zdroj: www.hanackaslavia.cz



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: Soupeř měl v sestavě vysoké obránce, a tak jsme museli hrát do kraje nebo různé prostrkávačky za ně, abychom si vytvořili šance. Jsme rádi, že jsme zápas v klidu dotáhli do vítězného konce.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , P. Hloch [-] , D. Šmerda [-] - L. Motal [-] (86. J. Prajza [-] ) , M. Cupák [-] , T. Okleštěk [-] , M. Hirsch [-] (59. M. Mlýnek [-] ) - M. Kovář [-] (80. V. Mlýnek [-] ) , J. Silný [-]

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - J. Furik [-] (49. J. Harazin [-] ) , J. Kolísek [-] , D. Hleba [-] , P. Navrátil [-] , T. Šupák [-] , R. György [-] (33. N. Tilkeridis [-] ) , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] (78. . Piroška [-] ) , D. Dydowicz [-] , P. Ondruška [-]

ŽK: 58. T. Matoušek - 20. J. Furik , 60. P. Ondruška .
Počet diváků: 197. Rozhodčí: Denev Alex - POPELÁK Luboš, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 10:38
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 02:27

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Rýmařovu se moc nedaří a v Kroměříži to bude mít těžké a Kroměříž vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích