1:2p.
(1:0)
58. K. Vrabec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 17:00

1.kolo, Divize C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyhrály Přepeře na penalty


Branky


7. P. Papoušek - 58. K. Vrabec (p.)
6

Turnov sice po půli vedl, ale Přepeře ve druhé vyrovnaly z penalty, a nakonec Přepeře vyhrály i penaltový rozstřel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Než se 1020 fanoušků stačilo v nedělním odpoledni pořádně rozkoukat, tak v 7. minutě po předchozí střele Havla doklepl míč do branky hostů z opakované střely zkušený Papoušek a domácí tým nečekaně brzy vedl. Přepeře tím byly trochu zaskočené a Turnov mohl přidat z několika šancí druhý gól, ale nepřidal. Už ve 14. minutě musel zřejmě kvůli svalovému zranění střídat Houžvička, a turnovským divákům se tak poprvé mohla ukázat posila Taneček. Nejnadějnější situací pro domácí asi byla střela těsně vedle Papouška z trestného kopu. Na druhé straně střílel nebezpečně ze standardní situace Vrabec, ale ani on neuspěl.

 

Po změně stran byli aktivnější hosté. V 58. minutě rozhodčí nařídil pokutový kop, čemuž se hodně divili domácí hráči i fanoušci, ale Vrabec se nenechal znervóznit, bezpečně proměnil a vyrovnal na 1:1. V závěru zápasu si více příležitostí vypracovali Přepeřští - Synek a Ježek, ale branka už nepadla, a o bodu navíc musely rozhodnout penalty.

Hned v první penaltě nastřelil domácí Benek tyč a po něm podobně i Beníšek, zatímco Vrabec a Nesvadba proměnili, takže hosté vedli 0:2. Pak už sice domácí střelci Horák, Taneček a Š. Havel uspěli, ale protože nezaváhali ani Ježek a Sedláček, tak měli hosté vítězství jisté. V úplně posledním kopu si ještě Hyka vychutnal svého nedávného brankářského kolegu z Turnova Špínu a v dresu Přepeř zvyšoval na konečných 3:5! 



Sestavy


FK Turnov
M. Špína [-] - M. Horák [-] , T. Cigánek [-] (85. Š. Havel [-] ) , P. Papoušek [-] (51. P. Hauer [-] ) , T. Houžvička [-] (14. J. Taneček [-] ) , T. Beníšek [-] , A. Benek [-] , P. Havel [-] , J. Šimek [-] , J. Kordík [-] , V. Tvrdý [-]

FK Přepeře
M. Hyka [-] - J. Synek [-] (90. D. Zezulka [-] ) , M. Ježek [-] , A. Vaníček [-] , M. Sedláček [-] , P. Bína [-] , P. Novotný [-] (73. J. Schubert [-] ) , J. Petřík [-] , J. Nesvadba [-] , K. Vrabec [-] , J. Krasnický [-]

ŽK: 43. M. Horák , 57. T. Cigánek , 63. V. Tvrdý , 66. P. Havel , 88. P. Papoušek - 53. P. Novotný , 76. J. Synek .
Počet diváků: 1020.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích