1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 16:30

3.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná v derby porazila Žďár


Branky


14

Na Vysočině se hrálo krajské derby o čelo tabulky a úspěšnější byli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Válek poslal domácí do vedení

Utkání začalo opatrně. Skóre mohli otevřít hosté v 7. minutě, ale Vopršal prováhal vhodný moment ke střele. To domácí první akce skončila ve 13. minutě brankou. Z levé strany centrovaný míč si našel zátylek Tomáše Válka, který kuriózně skóroval otočen zády k brance - 1:0. V 18. minutě žďárští málem vyrovnali, ale Lubor Trojánek domácího brankáře Skočdopoleho nezaskočil, protože ten vytáhl výborný zákrok na čáře. Ve 30. minutě to byl opět Trojánek, který zakončoval akci Vitáska, ale těsně minul. Ve zbytku poločasu již se nic vážnějšího nestalo.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas hosté začali aktivně, ale do větší šance se dostal po jejich kombinaci až v 56. minutě Jan Nedvěd, ale jeho střelu v dobré pozici zablokovala domácí obrana. Další velkou šanci zahodil v 61. minutě Rostislav Sodomka, který hlavou z malého vápna trefil rukavice domácího brankáře. Další příležitosti hosté již nevyužili a když i ve slibné pozici v 82. minutě Patrik Fiala minul branku, tak si hosté připsali první ztrátu v soutěži. Domácí mají plný bodový zisk.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Michal Lovětínský (trenér): První půlka byla vyrovnaná. Hrálo se ve středu hřiště s častými nákopy. Druhý poločas se hosté tlačili za vyrovnaní a byli o něco lepší. Měli jsme nějaké brejky, ale nedotáhli jsme je do konce. Na konci nám po náročném týdnu scházely síly. O to jsou tři body se silným soupeřem cennější.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Domácí vstřelil šťastný gól, kterému však předcházela naše hloupá chyba v postavení hráčů. Byli jsme nemohoucí a vyráběli jsme triviální chyby. Porážku beru z velké části na sebe. Měl jsem sestavu poskládat jinak.



Sestavy


Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - J. Holub [-] , J. Bajer [-] , Š. Rod [-] , O. Šourek [-] , J. Fadrný [-] , J. Urbánek [-] , T. Válek [-] (80. M. Pecina [-] ) , D. Čížek [-] , V. Haala [-] , D. Voráč [-] (60. J. Kubec [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - R. Štursa [-] , L. Komínek [-] , P. Fiala [-] , J. Šindelka [-] , J. Bureš [-] (51. R. Kunstmüller [-] ) - J. Nedvěd [-] , R. Sodomka [-] (83. T. Janů [-] ) , L. Trojánek [-] (70. S. Švoma [-] ) , Č. Vitásek [-] - M. Vopršal [-]

ŽK: 77. D. Čížek - 81. L. Komínek , 87. P. Fiala .
Hráči zápasu: D. Voráč , O. Šourek - Č. Vitásek .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Líkař Petr - KOLÁŘ Jaroslav, BUČEK Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů