Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 10:15

3.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant veze bod z Opavy


Branky


12

 

První utkání na hřišti soupeře hosté zvládli a z Opavy si frýdlantští fotbalisté přivezli bod za remízu 2:2. Přitom utkání nezačalo pro hosty zrovna nejlépe.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Ve 13. minutě podnikli domácí rychlý výpad po pravé straně, následoval přesný centr a opavský Keller poslal míč hlavou do sítě - 1:0.

 

Ve 22. minutě mohlo být srovnáno. Klimas obešel protihráče, přihrál do vápna Siekierovi, ale ten nezamířil přesně.

 

Ve 41. minutě už spolupráce obou hráčů přinesla ovoce. Klimas využil přihrávky Siekiery a z otočky srovnal skóre - 1:1.

 

 

Ve druhé půli se domácí snažili výsledek otočit na svou stranu, a to se jim povedlo v 58. minutě.

 

K míči se dostal Helebrand a tečovanou střelou překonal hostujícího Prepsla - 2:1

 

Hráči 1. BFK, kteří měli v nohách těžký středeční pohárový duel, neměli zrovna sil na rozdávání,  přece jen se na odpověď zmohli.

 

Po individuální akci Šafnera, který přesnou přihrávkou našel Svatonského, se exligista trefil do pravého rohu domácí svatyně a bylo srovnáno - 2:2.

 

V závěru to ještě byly nervy, protože SFC Opava v závěrečném tlaku nastřelila břevno, konečné skóre 2:2 a cenný bod je pro hosty však příjemným bonusem z prvního zápasu na hřišti soupeře.

 

ZDROJ: 1bfk.cz/

 



Ohlasy k zápasu


SFC Opava B
trenér, Lukáš Černín: Byli jsme k vítězství o kousek blíže než soupeř a také si myslím, že tři body bychom si zasloužili. Od stavu 2:1 si náš mladý tým vypracoval dvě velké šance, do kterých se dostali Veselý s Musilou. Těší mě, že naše mladá sestava utkání dobře odbojovala a se zkušeným a kvalitnějším soupeřem držela krok. ZDROJ: https://www.sfc.cz/

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
asistent trenéra, Jiří Krejčí: Uhráli jsme bod a my si ho hodně ceníme. Po náročném středečním pohárovém utkání, kdy měli kluci v nohách 120 minut a minimum času na rekonvalescenci, je bod z Opavy dobrý. Troufnu si říct, že i zasloužený. Šance měli jak domácí, tak i my. Od 60. minuty šlo vidět, že nám síly rychle ubývají, přesto jsme dokázali srovnat. V závěru mohla Opava rozhodnout, ale obrovskou šanci nevyužila. ZDROJ: 1bfk.cz/



Sestavy


SFC Opava B
A. Hub [-] - F. Souček [-] , P. Kuzník [-] (55. A. Helebrand [-] ) , R. Keller [-] (83. M. Stošek [-] ) , D. Darmovzal [-] , O. Večerek [-] (76. T. Fusek [-] ) , V. Veselý [-] , M. Socha [-] , M. Musila [-] , J. Swiech [-] , D. Dybal [-]

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - Z. Staněk [-] , J. Hrdlička [-] , R. Wozniak [-] , D. Marek [-] - D. Klimas [-] , R. Šafner [-] , O. Dvořák [-] (50. J. Svatonský [-] ) , J. Wludyka [-] - D. Siekiera [-] (73. P. Soukup [-] ) , D. Kučera [-] (79. M. Indra [-] )

ŽK: 65. F. Souček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KONTORŠIKOV Maxim - MANKOVECKÝ Tomáš, ŠAMÁREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích