5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slabce na Senomaty nestačily, domácí řvali pětkrát hurá


Branky


20. L. Mácha , 44. R. Trešl , 69. J. Vávra , 80. J. Vávra , 83. O. Havel
20

Výkony jako na houpačce. Přesně takhle se prezentovaly v uplynulém ročníku Senomaty. Jejich soupeřem pro první kolo byly Slabce, které se umístily ve spodku tabulky. Senomaty ale byly nad jejich síly a odjížděly s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slabce manko jedné branky do kabin neudržely

Vstup do zápasu měli lepší překvapivě hosté, ale jejich převaha trvala pouhých deset minut, během kterých se Senomaty dostaly do tempa a měly více ze hry. Ve 20. min. šel domácí celek do vedení. Kokšál, který je obrovskou posilou, našel Moroze a ten vyzkoušel pozornost Hrbka. Ten předvedl dobrý zákrok, ale dorážku si našel Mácha a poslal svůj tým do vedení - 1:0.

 

Domácí měli i další šance, ale Hrbek měl svůj den. Zejména Moroz si na něm několikrát vylámal zuby. Už se zdálo, že se půjde do šaten za jednogólového vedení Senomat, ale ty stihly přidat ještě jeden gól. Ve 44. min. byl u lajny faulován Trešl. Po menší strkanici rozehrál Kokšál přímý kop, který se dostal až na malé vápno k neobsazenému Trešlovi a ten napálil míč do horní poloviny branky - 2:0.

Střídající Vávra byl hned vidět

Druhý poločas nabídl podobný obraz hry jako ten první. Domácí se dostávali do šancí, ale Hrbek byl vždy na místě. I Kučaba se jednou musel vytasit, to když jeden z hostí vypálil a brankář domácích vyrážel míč do břevna a následně na rohový kop, ze kterého však nic nebylo. Ve druhém poločase naskočil do hry Vávra a byl vidět. V 69. min. uklidil centr jednoho ze svých spoluhráčů ve skluzu za Hrbka - 3:0.

 

Svůj další zásah si nechal na poslední desetiminutovku, když obdržel kolmici od Kokšála, uvolnil se kolem bránícího hráče a tváří tvář Hrbkovi nezaváhal - 4:0. Slabce už se viděly v kabině, ale domácí přišli ještě s jedním zásahem. Kokšál z přímého kopu za vápnem centroval na Havla, ten si hrudí míč zpracoval a před dopadem na zem ho nekompromisně poslal za bezmocného brankáře - 5:0.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Petr Sojka, vedoucí týmu: "Čekali jsme, že soupeř bude trochu slabší. Slabce hrály dobře, ze začátku byly dokonce i lepší, ale po deseti minutách jsme si zvykli a zápas vzali do svých rukou. Ve druhé půli soupeř fyzicky odpadával a nebýt Hrbka v brance, tak je naše výhra daleko větší. Celkově jsme zahráli všichni do jednoho dobrý zápas a doufám, že v tom budeme pokračovat."

TJ Slabce
Jiří Čiha, záložník: "Začátek nebyl nejhorší, měli jsme tam nějaké náznaky, ale bohužel jsme je nezakončili a když už jo, tak jsme zase netrefili bránu. Dělali jsme spoustu chyb, které soupeř trestal."



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - T. Pichner [-] , M. Kokšál [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , D. Moroz [-] , D. Hůla [-] (56. J. Vávra [-] ) , M. Komín [-] (70. A. Polcar [-] ) , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] , R. Trešl [-] (80. M. Sailer [-] )

TJ Slabce
T. Hrbek [-] - J. Hubáček [-] , R. Vejtasa [-] (46. K. Mužík [-] ) , T. Černý [-] , V. Melichar [-] , J. Čiha [-] , J. Černý [-] , O. Cílek [-] , T. Fencl [-] (72. P. Holý [-] ) , M. Benada [-] , M. Vaněk [-]

ŽK: 15. R. Trešl , 60. M. Komín - 42. J. Čiha .
Hráči zápasu: M. Kokšál , R. Trešl , J. Kodeš - T. Hrbek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - VODRÁŽKA Jiří (N), STROUHAL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Martin Štiller
Tip experta: výhra domácích

Senomaty posílily a proti Slabcům ukáží svou sílu.

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích