0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

1.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Blatné vybojoval v Čimelicích bod


Branky


18

Svěřenci Michala Brabce slaví cenný bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

  V prvním kole KP přívítalo mužstvo Čimelic na svém hřišti mužstvo z Blatné, nováčka v KP. Před slušnou diváckou kulisou obě mužstva začala opatrně. Přesto domácí postupem času měli mírnou převahu, ale do šancí se nedostali. Rovněž tak hosté se pouze sporadicky dostávali dopředu, a tak největší ohrožení hrozilo pouze ze standardních situací. Domácí Varhan ve 34. minutě prudce vystřelil, ale jeho pokus blatenský brankář vyrazil. To bylo prakticky za první poločas vše. Domácí především trápila rozehrávka a rovněž tak hosté se velice trápili při útocích na čimelickou branku. Poločas tak skončil bez branek.

 

     Druhý poločas začali opět aktivněji domácí, ale kromě několika střeleckých pokusů se do šance ne a ne dostat. Postupem času se domácí stále více tlačili dopředu. V 72. minutě po rohovém kopu hlavičkoval Řezáč nad branku. V 78. minutě po střele Řezáče jeden z bránicích hráčů Blatně vykopával míč z brankové čáry. To byla poslední šance domácích. V závěru utkání došlo ve vápně Blatné ke střetu domácího Pšeničky s jedním z bránicích hráčů a čimelický hráč musel být odnesen ze hřiště s poraněným kolenem a následně převezen sanitkou do písecké nemocnice k vyšetření. Po chvíli pak byl zápas ukončen za stavu 0:0. Díky předvedené hře obou mužstev je remíza zasloužená.

 

 Autor:    Josef Ťupa

 

 

 



Sestavy


SK SIKO Čimelice
D. Přibyl [-] - M. Řežábek [-] , K. Řezáč [-] , Š. Říha [-] (62. J. Viták [-] ) , R. Převrátil [-] , T. Zelenka [-] (87. T. Froněk [-] ) , M. Nekl [-] , P. Listopad [-] , D. Varhan [-] (81. P. Pávec [-] ) , V. Hegenbart [-] , Z. Pšenička [-]

TJ Blatná
M. Šimůnek [-] - M. Petrášek [-] , J. Nový [-] , J. Sýkora [-] - V. Šilhavý [-] , Z. Mikeš [-] , M. Mišiak [-] , L. Machovský [-] (81. O. Míka [-] ) , F. Jícha [-] (90. M. Hlaváč [-] ) - P. Stulík [-] , F. Čadek [-] (73. R. Peleška [-] )

ŽK: 8. T. Zelenka , 90. J. Viták - 35. J. Sýkora , 42. F. Čadek .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Přibyl Jan - POLÁK Jiří, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích