Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Borovanech bylo k vidění velice zajímavé utkání, které divákům nabídlo hned 7 branek


Branky


18

V gólové přestřelce na hřišti v Borovanech byl nakonec šťastnější tým hostujícího soupeře z Olešníku/Temelínu, který rozhodl remízový zápas v samém závěru utkání...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové hody prvního poločasu

Domácí tým vlétl na soupeře od samého začátku, z čehož se hnedle z první vážnější situace zrodila gólová akce, kdy ve 3. minutě po přihrávce domácího kapitána Pilečka otevřel skóre Jakub Čermák - 1:0. V zápětí přišly další dvě šance domácího celku ke vstřelení branky, které ale zůstaly neproměněny. V jedné z nich se objevil domácí útočník Babka, kterému ale ke gólové radosti zabránil výborným zákrokem hostující brankář Cihla. Z následujícího rychlého protiútoky hráči hostí trestali a ve 26. minutě nádherným gólem Michala Jaroše srovnali stav - 1:1. V téhle části zápasu střídala jedna útočná akce druhou, z čehož vytěžili ve 32. minutě další gól hráči Borovan a po pěkné přihrávce před bránu od Davida Babky vrátil vedení domácímu týmu opět Jakub Čermák - 2:1. Další šance domácí tým zahazoval a tak přišel trest v podobě vyrovnání. Míč si na polovině hřiště vzal do své moci hostující kapitán Vornay, unikl třem obráncům a zkušeným zakončením ve 41. minutě opět srovnal stav zápasu - 2:2.

Neproměňování šancí vedlo v závěru utkání k zaslouženému trestu

Nástup do druhé půlky zase vyšel domácím hráčům a po pěkné akci Filipa Faktora ve 47. minutě, kdy vyzval do zakončení koho jiného než Čermáka, jehož střela tentokrát gólem neskončila, ale dorážka strůjce celé akce už znamenala gól - 3:2. Z dalších příležitostí domácí opět gól nepřicházel a jak už to k průběhu tohoto zápasu příslušelo, ke slovu se dostali hráči Olešníku/Temelínu. Po další z krásných fotbalových akcí se zrodilo potřetí v zápase vyrovnání, o které se zasloužil v 63. minutě útočník Tressl - 3:3. Když už se pomaličku nádherné fotbalové utkání za slunečného počasí blížilo ke svému konci a nejspíš i spravedlivé dělbě bodů, přišla v 89. minutě chyba dvou domácích hráčů, kterou podruhé v zápase využil rychlonohý Petr Vornay a poslal svůj tým do vedení a přiblížil zároveň k zisku všech bodů z tohoto zápasu - 3:4.



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Milan Plachta ( trenér ): Je pravdou, že nám chybělo pět hráčů základní sestavy, které jsme nahradili šikovnými mladými dorostenci, ale osobně si myslím, že zápasu by slušela a spravedlivá by byla remíza. Bohužel ve fotbale to funguje tak, že když šance lehkovážně zahazujete, zákonitě vás ten tzv. fotbalový bůh potrestá.

FK Olešník B / Temelín
Miroslav Tressl ( hráč ): Do Borovan jsme jeli s jasným cílem, vyhrát a odvést si 3 body. Jenže už před zápasem jsme věděli, že nás čeká těžký boj a na lavičce jsme měli pouze jednoho náhradníka, což nám na sebevědomí nepřidalo. Začátek zápasu okamžitě určil tempo. Hrál se doslova totální fotbal nahoru dolů se spoustou chyb. Domácí se dost trápili v koncovce a my jsme nebyli o moc lepší. Všechny 3 góly co jsme dostali, byly po hrubých chybách v obraně i záloze. Naopak dopředu jsme ukázali odhodlání a sílu, když hlavně Vornay, Jaroš a Říha dokázali trápit obranu. Padlo hodně branek a divákům se zápas musel líbit. My jsme v závěru asi měli více sil a dokázali jsme vstřelit vítězný gól. Zápas to byl spíše ale remízový a obě mužstva by si body zasloužila.



Sestavy


FK Calofrig Borovany
L. Rychlý [-] - B. Kratoška [-] , P. Langer [-] , J. Pečman [-] , B. Němec [-] - V. Pileček [-] , F. Faktor [-] , J. Čermák [-] , M. Račák [-] - M. Račák [-] , D. Babka [-] -

FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - M. Gutwirth [-] , J. Kříž [-] , M. Tressl [-] , M. Jaroš [-] , R. Chlumecký [-] , P. Vornay [-] , L. Říha [-] , Z. Vařák [-] , V. Havlíček [-] , P. Mach [-]

ŽK: 20. M. Račák , 49. J. Čermák , 53. D. Babka , 86. B. Němec - 35. Z. Vařák , 42. J. Kříž , 80. V. Havlíček .
Hráči zápasu: J. Čermák - P. Vornay .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Granec Robert - KUBEŠ,ING. Jiří (N), SLEPIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Kubát Petr
Tip experta: remíza

Tohle je dle mého názoru jasně vyrovnaný zápas týmů, které se jistě budou chtít oba opět pohybovat v horní části tabulky, tudíž tipuji kříž.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích