Nováček z TJ Sokol Žabovřesky bodově vyloupil SK Úsilné


Branky


19

S největší pravděpodobností se největší překvapení kola odehrálo na hřišti SK Úsilné, kam zavítal nováček OP z TJ Sokol Žabovřesky a po konečném hvizdu se mohl radovat ze zisku všech bodů...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoká produktivita hostů na soupeře platila

Jak je soupeřům známo, hřiště týmu SK Úsilné je menší a všechny auty kolem vápna mohou být pro každého nepříjemným faktem. Každý aut vhozený přímo do vápna může být velice nepříjemný a těžko se takové situace brání. Dalo se tedy očekávat, že zápas bude probíhat více se smyslu bojovnosti než-li fotbalovosti, což se nakonec naštěstí nenaplnilo. Nejzajímavější pasáže se odehráli v půli první půle. Do zápasu výborně vstoupili hráči hostujícího týmu ze Žabovřesk a v 11. minutě otevřel skóre zápasu po průniku skrze obranu Petr Borovka - 0:1. Hostům se po vstřelení branky přestala dařit souhra, což mělo za následek otočení skóre zápasu ve prospěch domácího celku, kdy nejdříve ve 24. minutě překonal hostujícího brankáře Škaroupku domácí záložník Jakub Čada - 1:1 a pár minut po něm přidal druhý gól domácích Dubský Stanislav, to probíhala 28. minuta - 2:1. Záhy se ale skóre opět měnilo a to po dalším úniku ve 33. minutě hostujícího hráče Borovky - 2:2. Poločas se poté víceméně dohrával a do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu.

Bojovná druhá půle a rozhodující branka

Do druhé půle vstupovali hráči obou celků s úmyslem strhnout ráz zápasu na svou stranu a získat všechny body. Na hřišti bylo cítit napětí a hráči se ukazovali v bojovném duchu, přičemž je třeba podotknout, že zcela v duchu fair-play, což ukázaly i statistiky, kdy v zápase nebyl udělený ani jeden karetní trest. Herně se podařilo navázat na první půli domácímu celku a měl opět několik šancí, které ale podobně jako v první půli nedokázal přetavit v góly. Tahle skutečnost a neproduktivita nejvíc hráče Úsilné začala mrzet v 72. minutě, kdy po dalším z ojedinělých útoků a krásném centru Horského vstřelil Josef Pilný rozhodující branku - 2:3. Domácí sice měli v posledních minutách tlak, ale k jejich smůle už branku nevstřelili a body se tak odvážely do Žabovřesek.



Ohlasy k zápasu


Úsilné
Luděk Fürst ( nehrající hráč ): První poločas jsme byli herně lepší a měli jsme v něm šance i územní převahu, z které padly dva góly. Bohužel jsme si ze dvou protiútoků do trochu otevřené obrany nechali dát 2 zbytečné góly. Ve druhém poločase jsme začali opět vcelku dobře a měli několik šancí, které jsme ale bohužel neproměnili. Pak nás z rychlého brejku hosté potrestali do opět otevřené obrany třetí brankou. Tenhle gól ještě víc povzbudil hostující celek a ve spíše bojovném druhém poločase se nám už nepovedlo vstřelit další branku a navázat na výkon z první půle.

TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): Do zápasu jsme vstupovali s tím, že to nebude vůbec lehký, ale odvážíme si z horké půdy domácích hodně důležité 3 body. Teď je musíme potvrdit doma v derby s Jankov B/Dubné.



Místo: Úsilné. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - KRČÍN Zdeněk: 7
Občerstvení - nápoje: 5
Občerstvení - jídlo: 5
Hrací plocha: 8
Zázemí: 5
Výkon domácích - Úsilné: 8
Výkon hostů - TJ Sokol Žabovřesky: 8
Hráč utkání - domácí: Petr Vazač
Hráč utkání - hosté: Petr Borovka - 2 góly a výborný výkon
Hodnocení hráčů - domácí: Petr Vazač - 8, Miroslav Fajtl - 7, Otomar Samek - 7, Pavel Pícha - 7, Jakub Čada - 7, Petr Švec - 7, Jaroslav Jírovec - 7, Tomáš Sláma - 8, Stanislav Dubský - 7, Petr Kaše - 7, Petr Brůžek - 7, David Kokrment - 7, Zbyněk Německý - 7, Patrik Viktora - 7, Robert Novák - 7, Filip Kvasnička - 7,
Hodnocení hráčů - hosté: Jan Horský - 8, Tomáš Hála - 8, Pavel Božovský - 8, Vít Hrabčák - 8, Petr Borovka - 9, Luboš Formánek - 8, Miroslav Velík - 8, David Ryneš - 8, Pavel Pokorný - 8, Jan Hála - 8, Jakub Hála - 8, Josef Pilný - 8, Petr Schacherl - 8, Martin Škaroupka - 8, Vítek Eliáš - 8,

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Kubát Petr
Tip experta: výhra hostů

Zde tuším první menší překvapení na úkor domácího týmu, který hostí nováčka soutěže ze Žabovřesk. Ten by mohl v těžkém zápase ovládnout celý zápas, ale jistě by ani bodem nepohrdl.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích