1:1
(1:1)
20. J. Švec
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 15:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva ČB se dělila o body s TJ Sokol Neplachov


Branky


18. R. Fošum - 20. J. Švec
18

Jediný a nejspíš i zasloužený remízový zápas úvodního kola OP na Českobudějovicku se zrodil na hřišti Lokomotivy ČB, kde spolu odehráli zápas místní rezervní tým se soupeřem z Neplachova...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle od obou soupeřů

V prvním utkání nové sezóny OP se střetla mužstva rezervy českobudějovické Lokády, která si suverénně zajistila postup zpět do OP několik kol dopředu a soupeřem jí byl tým z Neplachova. Respekt v hostujícím týmu budil především počet nastřílených gólů domácích hráčů v minulé sezóně. Hosté z Neplachova naopak měli se střílením gólů „trochu“  problém, což mělo za příčinu posílení o P. Mohameda ze Ševětína a J. Hrušky, který přišel právě z týmu Loko ČB. V prvních minutách byli aktivnější domácí, ale hosté je do žádného tlaku nepustili a hru brzo vyrovnali. Ani jeden z celků nepředváděl vyčkávací taktiku a k vidění byla svižná hra s útočnými výpady na obou stranách, z čehož plynuly pološance, zakončené střelbou, spíše nepřesnou. Hráči z Neplachova se pokoušeli připravit si čistou gólovou příležitost, ale drobné nepřesnosti v případě J. Hrušky i J. Švece a nebo zbytečně složité řešení Šafáře překazily zakončení. Poté přišla chyba při rozehrávce na středu hřiště a domácí lehce ukořistili balón. Rychlý protiútok do otevřené obrany přetavili v 18. minutě ve vedoucí gól, když Robert Fošum po přihrávce z pravé strany zblízka překonal hostujícího navrátilce mezi tři tyče brankáře Bicka - 1:0. Neplachov však dokázal dvě minuty na to vyrovnat. O. Čada vyvezl po pravé straně míč, který si vyměnil s Janem Švecem a ten tvrdou ranou z ostrého úhlu prostřelil padajícího gólmana domácích M. Kadlece - 1:1. Několik minut po tomto vyrovnání se z levé strany dostal ke střele v dobré pozici hostující P. Švec, který ale trefil dobře postaveného brankáře. Pak se hrálo o střed hřiště, kdy oba týmy vinou malých nepřesností, ale i dobrého pohybu soupeře přicházely o možnost připravit si šanci ke skórování. Ke konci první půle domácí dobře napadali hosty při rozehrávce a odměnou bylo několik standartních situací kolem šestnáctky a následný závar a tlak v pokutovém území Neplachova. Nicméně gól z toho nevytěžili a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Druhý poločas již góly nepřinesl

Do druhé půle vstoupily oba celky opět aktivně a začala „přetahovaná“ o střed hřiště. Za domácí byl nejvíce vidět Weinreb a v útoku Fošum, který neustále zabíhal za obranu. Z hráčů Neplachova byli nejaktivnější J. Hruška a J. Švec, kteří se neúnavně nabízeli do kombinace. Zhruba od 60. minuty začali mít více ze hry hráči hostujícího celku z Neplachova a byli nebezpečnější, především J. Švec zatápěl domácí obraně a právě J. Hruška se snažil několikrát středem dostat k zakončení. Obrana domácích tak hasila několik zajímavých možností Neplachova až na poslední chvíli za cenu faulů, tudíž se nabízely standartní situace z dobré vzdálenosti a také několik rohových kopů pro tým soupeře. Ty ale ke gólu nepomohly a domácí se ubránili. V poslední minutě ještě po rychlém brejku faulovaného Gregora zahrávali domácí trestný kop pár metrů za hranicí šestnáctky, ale Fošum nezamířil dobře.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Ondřej Zajíček: První půle byla z naší strany ještě relativně dobrá, nechyběla kombinace, ale bohužel jsme neproměnily několik nabídnutých šancí. Ve druhé půli se projevila na týmu fyzická únava z netrénovanosti a mohli jsme být rádi, že nás za nízkou aktivitu soupeř nepotrestal. Remízu v domácím prostředí přesto považuji za ztrátu, protože doma by se měly získávat všechny body.

TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek ( nehrající hráč ): Oba týmy mohly vyhrát, Loko mělo nejsilnější pasáž před koncem první půle. My zas byli lepší ve druhé půli, kdy našim útočícím hráčům několikrát chyběl krok k zakončení a měli jsme těch možností více. Vyzdvihnul bych ale obrany obou celků. Minimum chyb, zodpovědně a obětavě odmakané.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
M. Kadlec [-] - J. Zýka [-] , Š. Sahan [-] , Z. Gregor [-] , S. Nechuta [-] - T. Kvěch [-] , T. Kadlec [-] , K. Pícha [-] , J. Weinreb [-] - R. Fošum [-] , O. Hladík [-] -

TJ Sokol Neplachov
Š. Bicek [-] - O. Čada [-] , L. Sobota [-] , L. Svobodný [-] - P. Švec [-] , P. Mohamed [-] , D. Štěcha [-] , P. Šafář [-] , J. Láník [-] - J. Hruška [-] , J. Švec [-] -

ŽK: 52. Š. Sahan , 83. K. Pícha - 89. L. Svobodný .
Hráči zápasu: J. Zýka - O. Čada .
Místo: Loko ČB. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - BOBEK Petr (N), ŠVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Kubát Petr
Tip experta: výhra domácích

Máme tady dalšího nováčka a to tým TJ LOKO ČB "B", který ovládl loňský ročník III. třídy. Hráči Neplachova byli loni velmi málo produktivní v útoku, ale na druhou stranu se pyšnili s jednou z nejpevnějších obran, byť z toho nakonec bylo 10. místo v tabulce. Těsné vítězství ale zůstane asi v ČB.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích