Mužstva SK Zliv - TJ Slavoj Srubec si body rozdělily


Branky


26

Zápas dosud neporažených mužstev mezi týmy SK Zliv - TJ Slavoj Srubec byl jedním z hlavních lákadel kola. Domácí mužstvo mělo po dvou kolech v tabulce 4 body za úvodní vítězství proti Stropnici a z minulého týdne si hráči přivezli vzácný bod z Olešníku B/Temelínu. Naproti tomu hosté byli doposud stoprocentní a hlavně bez obdržené branky, když obrali o všechny body týmy Jankova B a Borovan... 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství se odehrálo vše podstatné

Zápas začal v rychlém tempu, kdy se kombinační hrou prezentoval jak domácí tým ze Zlivi, stejně tak i hostující mužstvo Srubce. Do střelecké listiny se jako první zapsal hostující hráč Kamil Kubíček, který se štěstím prostřelil domácího brankáře Remtu, který dokázal jeho zakončení pouze ztlumit a otevřel tak skóre zápasu - 0:1. Po té ovšem Zliv utáhla šrouby, začala být kombinačně lepší a soupeře postupně více a více přehrávala. Zejména z křídelních prostorů bylo mužstvo domácích nebezpečné a vytvářelo si tak pěkné fotbalové akce. Po jedné z nich přišel v 21. minutě centr do vápna hostujících hráčů, míč se odrazil k Jiřímu Marešovi a ten pohotovou křížnou střelou nedal brankáři šanci - 1:1. Bohužel pro domácí tým z následujících akcí Jakub Slavík v gól neproměnil ani jeden ze svých dvou sólo nájezdů na hostujícího brankáře Koprnu. Z pravé strany pak létaly do vápna soupeře nebezpečné centry, kdy si do jednoho ze zakončení naběhl z poloviny hřiště domácí obránce Šťastný, ale jeho střelu z první do protipohybu brankáře pohotově nohou Koprna vyrazil na rohový kop. Od vyrovnávacího gólu bylo po zbytek první půle určitě lepší a nebezpečnější domácí mužstvo Zlivi.

Čtvrt hodiny před koncem se na hřišti i červenalo

Ve druhém poločase se role na hřišti obrátily, domácímu celku se přestala dařit kombinační hra a hostující tým tak postupně přebral otěže zápasu a začal být více na míče, z čehož si vytvořil i pár nebezpečnějších gólových příležitostí. Žádná vstřelená branka ale nepřicházela na jedné ani druhé straně a tak na sebe upozornil v 78. minutě hostující hráč Daniel Budějcký, jenž nesouhlasil s výrokem rozhodčího na útočné polovině svého týmu, za což vyfasoval žlutou kartu. Vzhledem k tomu, že pro něj to bylo druhé napomenutí v zápase a tudíž následovala červená karta, musel odejít do sprch o pár minut dříve než-li ostatní hráči na hřišti. Přesto byli hosté stále aktivnější, domácí do žádných šancí nepouštěli a naopak v 90. minutě měli šanci zápas rozhodnout z protiútoku. Sudí Škuthan už ale pro tuto akci neměl pochopení a ještě před nastavením ukončil zápas.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Sice jsou to doma dva ztracené body, ale z mého pohledu zasloužená remíza. V prvním poločase jsme byli herně a kombinačně lepším týmem na hřišti my, ale ve druhé půli se nám naše hra přestala dařit a hosté nás začali v této pasáži přehrávat.

TJ Slavoj Srubec
René Janoušek ( hráč ): Do Zlivi jsme jeli pro tři body jako vždy,ale soupeř je na domácím hřišti hodně kvalitní.Odtud se nikomu snadno body vozit nebudou, tudíž jsme nakonec i s bodem vcelku spokojeni.



Místo: Zliv. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - FÜRST Václav (N), TŮMA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Škuthan Jaroslav st.: 5
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 10
Zázemí: 10
Výkon domácích - SK Zliv: 7
Výkon hostů - TJ Slavoj Srubec: 7
Hráč utkání - domácí: Karel Vojč - Suverénně nejlepși pes obranář
Hodnocení hráčů - domácí: Radek Nečas - 7, Martin Maňhal - 10, Jakub Slavík - 6, Jiří Remta - 7, Tomáš Kazík - 7, Jiří Mareš - 6, Matěj Fürst - 7, Radek Kuráž - 7, Ondřej Šťastný - 7, Milan Ďurica - 8, Karel Vojč - 10, Jaroslav Zrun - 10, Jiří Remta - 9,

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Luboš FORMÁNEK
Tip experta: výhra hostů

I když to Srubec nebude mít ve Zlivi vůbec jednoduchý, přesto o nějaký ten gól budou šťastnější a odvezou si všechny 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů