V domácím zápase se Zliví získaly Borovany první podzimní bod


Branky


20

Domácí tým z Borovan chtěl v tomto zápase prolomit nepříjemnou šňůru tří zápasů bez bodové radosti. Naopak hosté ze Zlivi přijeli na hřiště Borovan potvrdit formu ze začátku sezóny, kdy do dnešního zápasu nepoznali hořkost porážky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle od obou soupeřů

Začátek zápasu naznačil, že domácí nedají kůži lacino a nezačal vůbec ve vlažném tempu. Již v 10. minutě přišla hrubá chyba domácí obrany, kterou z protiútoku a přečíslení potrestal po přihrávce Milana Ďurici hostující hráč Jiří Vondrka, který levou nohou trefil míč na zadní tyč - 0:1. Poté se do hry vložil rozhodčí, který se snažil dokázat hráčům obou týmů, kdo je pánem na hřišti a během 20 minut rozdal dvě žluté karty hostujícím hráčům a proti týmu ze Zlivi nařídil nepřímé volné kopy za domnělé řečnění do jeho výroků. V 35. minutě přišla krásná fotbalová akce celého mužstva domácích Borovan, z čehož vyplynula střela z cca 18 metrů od Bohuslava Němce, která zapadla do šibenice brankáře Remty a bylo srovnáno - 1:1. Další náznaky útočných akcí už do poločasu gólové okamžiky nepřinesly a do kabin se šlo za remízového stavu.

Zajímavý fotbal pokračoval i po půli

Do druhého poločasu opět lépe vstoupili hosté. Domácí hráči, kteří se hnali do protiútoku na branku Zlivi ztratili míč a z následného kontra útoku přes Matěje Fürsta a Milana Ďuricu se dostal míč k hostujícímu hráči Jakubu Slavíkovi a ten strhl vedení opět na stranu Zlivi - 1:2. Tento stav ale na ukazateli skóre nezůstal dlouho, protože domácím se během několika pár minut podařilo stav opět srovnat. V probíhající 59. minutě se vydařila domácím hráčům pěkná fotbalová kombinace mezi hráči Filipem Faktorem a Alešem Pilátů, kdy si vyměnili mezi sebou míč a druhý jmenovaný zakončoval - 2:2. Do konce zápasů poté ještě na jedné i druhé straně zvonily břevna a tyče, ale gólu se již diváci nedočkali. Nutno dodat, že pokračoval i karetní mariáš sudího Feitla, který se na konci zápasu zastavil na skóre 2:4 z pohledu domácího týmu. Celkově ale tento zápas na těžkém terénu byl oboustranně útočný a necelá stovka diváků měla nač koukat.



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Milan Plachta ( trenér ): Utkání bylo celkově vyhecované, ale jinak se mi líbilo, že dnes celé mužstvo zápas odmakalo a kluci bojovali, což nám konečně přineslo alespoň ten jeden bod, za který jsem upřímně moc rád.

SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Fotbal se hrál na hřišti pěkný. I když jsme si přijeli pro vítězství, vzhledem k průběhu zápasu jsem rád, že naši hráči byli po celý zápas disciplinovaní, bojovali a nakonec i ten bod bereme. Domácí tým navíc potvrdil svoji kvalitu, byť do dnešního dne nebodoval.



Místo: Borovany. Počet diváků: 88. Rozhodčí: Feitl Jaroslav - VELICKÝ Lukáš (N), FÜRST Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - FEITL Jaroslav: 1
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 8
Zázemí: 8
Výkon domácích - FK Calofrig Borovany: 8
Výkon hostů - SK Zliv: 6
Hráč utkání - hosté: Jiří Remta
Hodnocení hráčů - hosté: Matyáš Suchý - 7, Tobiáš Kořínek - 7, Radek Nečas - 5, Jakub Slavík - 6, Jindřich Čejka - 7, Matěj Fürst - 7, Radek Kuráž - 6, Milan Ďurica - 7, Karel Vojč - 8, Jaroslav Zrun - 8, Jiří Remta - 10, Jiří Vondrka - 6,

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Martin TESAŘ
Tip experta: výhra hostů

Zde nemohu jinak, než čistou dvojku :-) Pro nás to bude těžký zápas, protože Borovany jsou pro mě překvapivě zatím stále bez bodu a jistě se už také budou chtít výsledkově chytit. Ale uděláme vše pro to, abychom si odvezli všechny body a udrželi tak kontakt se špicí tabulky.

Tip: výhra hostů

4. 9. 2018 23:27
remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích