Hráči Zlivi zvítězili na hřišti Jankova "B"


Branky


27

Domácí hráči už v týdnu věděli, že budou mít problém poskládat tým pro sobotní utkání, protože jejich A-tým se soustředil na nedělní zápas v KP a pendlové neměli svolení k výpomice své rezervě o den dříve. Jankov "B" tedy musel doplnit kádr o dorostence, kteří již měli jeden zápas v nohách. Naopak zlivští si do Jankova přivezli formu a v zádech šňůru 5 neprohraných zápasů, čímž se mohli dodnes pochlubit v OP už jen oni a tým Srubce...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty v první půli podržel výborně chytající Remta

Do zápasu nevstoupili domácí hráči vůbec dobře a soupeř že Zlivi hned z první šance trestal. Ve 3. minutě se uvolnil hostující hráč Matěj Fürst na levé lajně a poslal přesný centr na hlavu Jaroslava Zruna, který už věděl co si s nabídnutou šancí počít. Brankář Šturma jen bezmocně hleděl jak míč končí u jeho pravé tyče – 0:1. Hostům vedení vydrželo pouze deset minut. Ve 13. minutě zahrávalo domácí mužstvo standardní situaci a centr Jaromíra Tušla dokázal na dvakrát doklepnout do branky obránce Filip Černý1:1. Nerozhodný stav poté vydržel do 28. minuty, kdy se kolem obránce Marka Brabce prohnal hráč hostů Jakub Slavík, kterého do úniku vyslal Milan Ďurica a se štěstím dokázal prostřelit Šturmu v domácí brance - 1:2. Poté měli slušné další šance jak hosté, tak i domácí, ale Prediger ani Kudláček nedokázali překonat dobře chytajícího Remtu v brance hostí. Obzvláště dva samostatné úniky mladíčka Predigera měli skončit gólem. Do šaten se tedy šlo za stavu 1:2 z pohledu domácího týmu.

10 minut před koncem přišla pojistka od Zlivi

Druhý poločas hosté bránili a domácí se snažili o vyrovnání. Hlavně prvních 20 minut hráči Jankova tlačili hostující celek. Po jedné z chyb zlivských obránců se dostal do samostatného úniku Martin Kudláček, ale jeho tragické zakončení skončilo v pravém horním růžku pletiva za brankou. V polovině druhé půle se hra zase trošku vyrovnala, z čehož vyplynul třetí ukliďňující gól, který přidali hosté v 82. minutě, kdy domácí brankář Šturma neudržel střelu jednoho z hostujících hráčů a mladá naděje Zlivi Matěj Fürst doklepl míč do prázdné branky – 1:3. Na konci zápasu měl ještě možnost snížit Martin Kudláček z přímého kopu, ale brankář Remta jeho pokus dokázal vyrazit.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Martin Kudláček ( hráč ): Přes problémy se sestavou jsme neodehráli špatný zápas. Kluci bojovali a snažili se až do konce. Bohužel nám chybí klid v zakončení a dostáváme laciné góly. Ale věřím, že když budeme dále poctivě pracovat v trénincích, tak se výsledky dostaví. Pochvalu zaslouží i hlavní rozhodčí Barva, utkání odřídil s přehledem.

SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Oproti minulému týdnu to byl prakticky úplně jiný zápas. Celý tým od začátku bojoval, i když v sestavě proběhly nějaké změny kvůli zranění nebo nemoci. Stejně jako domácí musím i já poukázat na výkon pana sudího Barvy, jenž neudělal žádnou větší chybu v zápase a svým výkonem přispěl k férovému průběhu zápasu i ze stran hráčů obou mužstev.



Místo: Dubné. Počet diváků: 25.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - BARVA Karel: 10
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 5
Hrací plocha: 6
Zázemí: 8
Výkon domácích - SK Jankov B: 5
Výkon hostů - SK Zliv: 8
Hodnocení hráčů - hosté: Matyáš Suchý - 8, Tobiáš Kořínek - 9, Radek Nečas - 9, Martin Maňhal - 10, Jakub Slavík - 9, Jakub Václavík - 8, Matěj Fürst - 10, Ondřej Šťastný - 9, Milan Ďurica - 9, Dominik Franěk - 7, Jaroslav Zrun - 10, Jiří Remta - 10, Jiří Vondrka - 8,
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - BARVA Karel: 10
Občerstvení - nápoje: 7
Občerstvení - jídlo: 4
Hrací plocha: 6
Zázemí: 4
Výkon domácích - SK Jankov B: 8
Výkon hostů - SK Zliv: 8
Hráč utkání - hosté: Martin Maňhal
Hodnocení hráčů - hosté: Matyáš Suchý - 8, Tobiáš Kořínek - 8, Radek Nečas - 8, Martin Maňhal - 10, Jakub Slavík - 8, Matěj Fürst - 9, Ondřej Šťastný - 8, Milan Ďurica - 9, Dominik Franěk - 8, Jaroslav Zrun - 10, Jiří Remta - 10, Jiří Vondrka - 5,

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Lukáš FILEK
Tip experta: remíza

Zliv, myslím, loni neměla poměrně dlouho nic jistého. Letos zatím pravidelně boduje. Tipl bych si, že tomu tak bude i tentokrát a rozdělí si body s Jankovem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza