2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 17:00

1.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Větřní na úvod porazilo Přídolí


Branky


16

Béčko Větřní se po roce vrátilo do okresního přeboru a doma přivítalo nepříjemného soupeře z Přídolí. Vydařená větřínská dvouminutovka z konce druhé půle rozhodla o celém utkání, i přes to, že domácí hráli půl hodiny v deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedená dvouminutovka rozhodla zápas

Úvod zápasu příliš fotbalové krásy nenabídl. Oba týmy se spíše seznamovaly po dvouměsíční pauze. Hra se odehrávala spíše ve středu hřiště bez šancí a jen s několika nepřesnými či slabými pokusy. Po pětadvaceti minutách ale domácí najeli na vyšší obrátky a svého soupeře k míči moc nepouštěli. K vidění bylo několik rohových kopů, ty však vždy končily na prvním hráči. Neujalo se ani několik centrů či pokusy Vnuka. V sedmatřicáté minutě už se ale domácí radovali. K odraženému míči se dostal Zbyněk Rýpar, který z téměř nulového úhlu zkusil lobnout míč směrem k bráně a s velkým štěstím a lehkým přispěním obránce Přídolí skončil balón v síti – 1:0. Dvě minuty nato předvedli domácí pohlednou kombinaci na jeden dotek, na jejímž konci se ocitl ve vápně osamocen Jakub Cifreund a střelou na bližší tyč zvýšil vedení Větřní na 2:0. Domácí byli aktivní i v dalších minutách, ale branku už nepřidali.

Ani hra proti desíti nepomohla Přídolí ke vstřelené brance

Do druhého poločasu vstoupili domácí lépe, když v klidu kombinovali na své polovině a hostujícímu celku nepůjčovali balón. Po hodině hry však přišla chyba v útoku, kdy domácí lacině přišli o míč, hosté rychle poslali míč dopředu, kde vyběhnuvší brankář Votýpka přerušil skluzem slibně vyvíjející se akci. Za svůj prohřešek proti pravidlům uviděl červenou kartu, i přes to, že nejprve zasáhl balón a až poté protihráče. Do branky tak musel zpět Pavelka, který odchytal celý první poločas. Přídolí se díky početní převaze dostávalo více na míč a také do šancí, které však pozorná obrana Větřní vždy s klidem na kopačkách vyřešila. Uklidňující třetí branku mohli přidat domácí deset minut před koncem, kdy Soukup vyslal Rýpara, který přihrával osamocenému Seltsamovi, přihrávka však byla příliš rychlá. Inkasovat mohlo Větřní v závěrečných minutách, kdy Rýpar ztratil míč v útoku, hosté poslali rychlou přihrávkou na zteč svého kanonýra Radykhovského, který obešel Pavelku, ale míč už nedokázal poslat do prázdné brány, když se Pavelka skvěle vrátil mezi tři tyče a stoprocentní šanci hostujícího týmu zneškodnil. V poslední šanci utkání byl Seltsam, který běžel po pravé straně sám. Obránce hostí ho však stačil doběhnou a zablokovat mu jeho přihrávku. Utkání tak skončilo 2:0 pro Větřní B.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní B
Marian Gondek, trenér: Zápas v mém novém působišti s novým teamem dopadl dobře. Vstup do zápasu byl vlažný a nemohli jsme se dostat do tempa, ale to se během prvního poločasu zlepšilo a zápas jsme měli pod kontrolou. Projev hry byl dobrý, ale slušelo by mu více gólů z naší strany. Děkuji všem za účast a předvedený výkon.

TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: Po dvouměsíční pauze nás potrápil celek, který nás prakticky nepustil do žádné větší šance a když už jsme se dostali před branku, nebyli jsme dostatečně důrazní, abychom dokázali vstřelit gól. Úvodní prohru musíme pustit za hlavu a budeme se soustředit na další zápasy, kdy snad potrápíme soupeře my.



Sestavy


SK Větřní B
K. Pavelka [-] - M. Votýpka [-] , F. Soukup [-] , P. Marek [-] , M. Rada [-] - P. Homer [-] , T. Hromada [-] , P. Vnuk [-] , J. Skok [-] - J. Taher [-] , J. Cifreund [-]

TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - O. Papaj [-] , M. Růzha [-] , M. Brož [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , P. Kučera [-] , M. Kučera [-] , P. Mittasch [-] , V. Písko [-] , J. Písko [-]

ŽK: 34. K. Pavelka , 43. J. Taher , 57. M. Votýpka - 47. P. Mittasch , 50. M. Kučera . ČK: 60. M. Votýpka .
Hráči zápasu: M. Votýpka , F. Soukup .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - SULZER Vlastimil (N), PÍSKO Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tak zde nemohu jinak než výhra hostů. Dnes jsem si i zařídil na neděli ranní, abych mohl na zápase být a pro prohru tam nepojedeme.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích