Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

2.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody v Buku, domácí nasázeli Suchdolu šest branek


Branky


18

Buk nastoupil k prvnímu utkání sezóny po ne příliš povedené přípravě. Suchdol není v Buku příliš oblíbený soupeř a několikrát dokázal Bukovské zaskočit. Trenéři apelovali na hráče, aby k utkání přistoupili zodpovědně a to nakonec domácí splnili do puntíku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

První půli začal Buk aktivněji a hrálo se spíše na polovině Suchdola, kdy hosté hrozili spíše z brejků. Úvodní tlak suchdolští ustáli a hra se vyrovnala. Koncem prvního poločasu však Buk začal pomalu přebírat iniciativu a to vyústilo v první gól o který se krásnou střelou z nepřímého kopu, po přiklepnutí bratra Jakuba, postaral Petr Jaroš - 1:0.  Hostující tým gól zaskočil a Buk koncem první půle roztočil kolotoč. Ve 43. a 44. minutě vsítil svou nekompromisní levačkou dva góly Jakub Jaroš a v minutě 45. se netradičně hlavou prosadil Jiří Kocourek (hrající navíc s lehkým zraněním) po krásném centru šajtlí opět Jakuba Jaroše. První poločas tak končil jednoznačným výsledkem 4:0.

Suchdol si odváží debakl z Buku

Ve druhém poločase se očekával tlak hostů, kteří se pokoušeli s nepříznivým výsledkem ještě něco udělat. Aktivní byl zejména kapitán Suchdola Gorný, který i přes nepříznivý výsledek odehrál výborný zápas. Hosté, ale příliš šancí neměli a byl to spíše domácí tým, který dále hrozil. Za zmínku stojí individuální akce Jasanského, který se krásnou kličkou uvolnil na pravém křídle a nádherně centroval před brankáře kde letícímu bekovi Vondráčkovi chyběli centimetry ke krásnému gólu. V 60. minutě poskakující míč ve vápně uklidil opět hlavou Jiří Kocourek a svým druhým gólem upravil na 5:0 a při střídání sklidil bouřlivé ovace. Za zmínku stojí i skvělý výkon Zdeňka Březiny, který neúnavně brousil pravé křídlo a zásoboval útočníky ve vápně přesnými pasy. Hosté dokázali ještě párkrát zahrozit, ale gól do domácí sítě nepadl. Gólovou šňůru ukončil, také svým druhým gólem, Petr Jaroš když převzal míč na půli hřiště, obešel čtyři protihráče, položil si brankáře a s klidem poslal míč mezi tyče a zvýšil tak na konečných 6:0.

Autor: Patrik Lexa

 



Sestavy


AC Buk
L. Vondrák [-] (72. J. Koranda [-] ) - Z. Březina [-] (83. M. Kučera [-] ) , J. Kocourek [-] (65. P. Smrž [-] ) , P. Jaroš [-] , L. Moravec [-] , L. Vondráček [-] (72. M. Augustín [-] ) , M. Šenkýř [-] , J. Jaroš [-] , P. Lexa [-] (60. P. Jon [-] ) , F. Tomšík [-] , O. Jasanský [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - R. Gorný [-] , D. Trmal [-] , M. Březina [-] , D. Sejk [-] , M. Havelka [-] , J. Zeman [-] , P. Gladics [-] , T. Potěšil [-] (75. L. Kuchyňka [-] ) , D. Kreim [-] , M. Durek [-]

ŽK: 80. O. Jasanský , 82. M. Šenkýř - 68. M. Březina , 74. D. Kreim .
Hráči zápasu: P. Jaroš , J. Kocourek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Picka Pavel - BICEK Roman, CHLAŇ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra domácích

Loňskou sezónu byl Buk štikou soutěže a letos myslím že v tom bude pokračovat a za mě bude jedním z aspirantů na postup do I.B třídy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích