1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 17:00

2.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halámky/Hranice si připsaly proti Číměři premiérový triumf


Branky


20

Hosté ze společného týmu Halámek/Hranic přijeli k úvodnímu utkání nové sezony na hřiště do Číměře, kde hraje svá domácí utkání společný tým N. Bystřice "B"/Číměře. I přesto, že domácí do zápasu postupně začlenily hned pět hráčů, kteří nastoupili v I. B. třídě, tak to na hosty nestačilo. Na domácí umí zahrát a po čtvrté za sebou je zaslouženě porazili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaskočili domácí

Po úvodním desetiminutovém oťukávání se poprvé osmělili hosté, ale své dobré možnosti nedotáhli do konce. V vzápětí na to se v jasné gólové šanci ocitl domácí útočník, který běžel sám na novou tvář v brance hostí Korandu. Hostující gólman se zkušenostmi z krajských soutěží však perfektním čtením hry byl u míče dříve a šanci zneškodnil. Hra se poté přelévala z jedné strany na druhou bez vážných šancí. Skóre se tak poprvé měnilo až v 36. minutě když utekl Ladislav Slavík a po zemi naservíroval na první tyč, kde se výborně zorientoval Miroslav Svoboda a střelou k tyči nedal šanci domácímu brankáři - 0:1. Gólem do šatny se v 45. minutě prosadil Pavel Novák, když nadvakrát propálil Skaláka v bráně domácích, poté co L. Slavík vybojoval ztracený balon a po jeho nepovedené střele se právě míč dostal k volnému Novákovi. Bylo to tedy 0:2 a pískal se konec poločasu.

Hosté berou tři body

Opaření domácí, kteří v utkání použili hned pět hráčů co nastoupili k utkání krajské I. B třídy chtěli s utkáním něco udělat a vrhli se dopředu. Výsledkem byl zahrávaný trestný kop, ale domácí jej poslali ve 46. minutě těsně vedle. Mírný tlak domácích pokračoval a vyústěním bylo přeci jen snížení, když si na dobrý centr do vápna dobře naběhl Petr Nižník a nechytatelnou hlavou do šibenice snížil na 1:2 z pohledu domácích. Hosté se pak z tlaku vymanili a v 72. minutě byl ve vápně stažen M. Slavík, penalta se však nepískala. Na druhé straně došlo k podobnému momentu o pět minut později a i zde zůstala píšťalka němá. Rozhodnutí padlo v 81. minutě, když si svou třetí asistenci v zápase připsal L. Slavík, který našel centrem svého bratra Michala Slavíka. Tomu stačilo v náběhu lehce trknout hlavou před nepřipraveným Skalákem a bylo 1:3. V 83. minutě se mohl znovu prosadit P. Novák, když pelášil sám na domácího gólmana, ale jeho střela skončila těsně mimo. Utkání si pak hosté již pohlídali a zaslouženě si odváží všechny tři body.

Autor: Jiří Samec

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Do Číměře jsme jeli optimisticky naladěni,protože se nám na soupeře v poslední době daří a svědčí nám jak jejich styl hry,tak i dobré hřiště.V brance jsme představili novou posilu Láďu Korandu z Roudného,který potvrdil zkušenosti z krajských soutěží.Výborně četl hru a chytil první velkou šanci domácích.Jsme rádi,že se nám odchovanec Hranic vrátil zpět, poté co Dan Záviš oznámil postupný konec kariéry již minulou sezonu.V první půli se nám povedlo vstřelit dvě branky a velmi důležitá byla především druhá do šatny.Ve druhém dějství na nás notně posílení domácí o hráče jedničky vlétli a podařilo se jim snížit.Chvíli jsme se báli o vyrovnání,ale jak se nedokázal střelecky prosadit náš kanonýr Ladislav Slavík,tak všechny tři branky připravil a jeho bratr Michal zápas rozhodl v náš prospěch.Myslím,že jsme vyhráli zaslouženě a chceme potvrdit výhrou doma proti Strmilovu.



Sestavy


Číměř
J. Skalák [-] - M. Veith [-] (46. R. Sehner [-] ) , P. Hynek [-] , J. Zach [-] , P. Nižník [-] - V. Brabec [-] (74. J. Jehnět [-] ) , M. Budoš [-] , Z. Beneš [-] - V. Mol [-] , T. Láf [-] , J. Drábik [-]

TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - J. Macho [-] , P. Kollmann [-] , K. Juráň [-] - R. Adensam [-] (54. R. Duda [-] ) , A. Havel [-] , P. Novák [-] , M. Slavík [-] , J. Herzog [-] (74. P. Lacko [-] ) - L. Slavík [-] , M. Svoboda [-] (67. P. Herzog [-] ) -

ŽK: 32. M. Veith - 70. J. Herzog , 86. R. Adensam .
Hráči zápasu: L. Slavík , L. Koranda , P. Novák .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: MAŇHAL ING. Jan - ŠŤASTNÝ Jiří, LOULA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra hostů

Zde samozřejmě musím věřit nám a snad se nám úvod do soutěže povede. Domácí mají i kvalitní hřiště a dobře se zde hraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích