T. Hrach 27.
1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov se postaral o první překvapení sezóny


Branky


17

I muži mají své dny. Tak by se dal shrnout zápas mezi domácím favoritem ze Sokola Plzeň a hostujícím nováčkem z Meclova. Sedmý tým minulé sezóny i přes územní převahu nakonec na domácím hřišti nestačil na bojovného soupeře z Meclova, který bere na rozjezd ročníku tři cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna proměněná šance z pěti

Jasná převaha v držení míče, úspěšných přihrávkách i střelách na branku. Ani to někdy nemusí stačit na výhru. Přesvědčili se o tom domácí fotbalisté Sokola, kteří doplatili na efektivitu především v úvodním poločase zápasu. Ve 13. minutě měl jednu z velkých tutovek domácí Miloš Laibl, ale po samostatném úniku hostujícího gólmana Regendu nepřekonal. Podobný scénář nastal v následujících minutách ještě dvakrát a opět u toho byl domácí útočník, který však opět nevyzrál v souboji jeden na jednoho na v dobré formě chytajícího brankáře Meclova. Nakonec se přece jen domácí zaradovali, a to ve 27. minutě, když si převzal míč Tomáš Hrach a po individuální akci z levé strany se prosadil do protilehlého horního rohu hostující svatyně. Stav 1:0 vydržel i v závěru první půle a do přestávkové pauzy tak odcházel Sokol v těsném vedení.

Blesková otočka za dvě minuty

V úvodu druhé půle nejspíše byli domácí ještě myšlenkami v kabině, a to se jim posléze nevyplatilo... Nepřesné míče z kopaček hráčů Sokola vyústily v první zaváhání, a to po rohovém kopu soupeře v 65. minutě, když se střelou pod gólmanem Daňkem prosadil hostující Milan Obdržálek. Neuplynuly ani dvě minuty od vyrovnávací trefy a jeden ze stoperů Sokola ztratil míč na půli, došlo k rychlému přečíslení dva na jednoho a poslední domácí hráč kapitán Petr Minařík už byl na hostující duo útočících hráčů krátký - 1:2. Do odkryté brány si připsal gól Jevgenij Čižikov. Závěrečný tlak domácích už branku nepřinesl, a tak se nováček z Meclova postaral o první překvapení nového ročníku plzeňské I. A třídy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Trenér Petr Kural: Kdybychom rozhodli už v prvním poločase a trefili se víckrát, bylo by o vítězi dávno rozhodnuto. Musím tým pochválit za to, v jakém hrál nasazení. Bohužel, v zakončení nám tentokrát nepřálo štěstí. V soutěži se chceme držet v horní polovině tabulky.

TJ ZD Meclov
Předseda Josef Kaufner: Pro nás jako nováčky soutěže to bylo velmi náročné. Musím říct, že domácí tým byl lepší, ale my to bojovností zvládli. Myslím si, že pokud bude takto kolektiv fungovat dál, udržíme v I. A třídě prostředek tabulky.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - P. Mlnařík [-] , F. Švejda [-] , M. Chvojka [-] (64. M. Pinc [-] ) , M. Trnka [-] (61. M. Vít [-] ) - P. Pechek [-] (73. J. Müller [-] ) , Z. Hacker [-] , M. Mur [-] - T. Hrach [-] , M. Laibl [-] (57. J. Mastný [-] ) , P. Stoilov [-]

TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - P. Vogeltanz [-] , J. Malík [-] , V. Kafka [-] - J. Beran [-] (72. R. Kopperberg [-] ) , J. Čižikov [-] , J. Klíma [-] (90. A. Stodola [-] ) , M. Kubica [-] , M. Obdržálek [-] - F. Němec [-] , M. Kubík [-] -

ŽK: 52. M. Laibl , 56. M. Chvojka - 37. J. Klíma , 52. P. Vogeltanz , 54. F. Němec , 71. M. Kubica . ČK: 87. M. Kubica .
Místo: Plzeň. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Kulhánek Milan - Schneider Josef, Picek Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích