1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 16:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání rozhodly penalty


Branky


17

Diváci ve Svéradicích mohli zažít o víkendu na prvním místrovském utkání nového ročníku plzeňské I. A třídy gólový kolotoč, ovšem to by se museli střelci na obou stranách činit v jiném stylu. V základní hrací době padlo po jednom gólu, a tak utkání dospělo do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnávací branka ze čtyřiceti metrů

První půli odstartovala minela hostujícího gólmana Martina Hlaváče, který špatnou rozehrávkou nabídl šanci ke skórování pro domácí Svéradice. Na tabuli v tu chvíli svítila 15. minuta, když Martin Chaloupka dopravoval míč do prázdné branky. 1:0. Domácí byli do té chvíle iniciativnější a nepouštěli hosty do větších šancí a navíc si připsali dvě tutové šance. V obou byl hlavním strůjcem domácí Kába, který se nejprve po narážečce s Miroslavem Duškem netrefil mezi tyče z penaltového puntíku. A následně ve spolupráci s Alešem Vachuškou nedokázali zdolat gólmana hostí ani napodruhé. Ovšem hosté ze Žichovic nic nevzdali a odměnou jim byl dalekonosný gól ze čtyřiceti metrů, když se ve 39. minutě střelou z halfvoleje prosadil Ion Butnaru.

Neproměné tutovky na obou stranách

Druhý poločas byl bohatý na šance, oba týmy ale doplatili na špatnou koncovku. Když už se domácí útoky nezasekly před velkým vápnem hostí, tak je zachraňovala na brankové čáře defenziva Žichovic. Jasné góly překazily například kapitán Robert Beneš či Lukáš Červený, kteří zastavovali s pomocí gólmana Hlaváče střely domácích z bezprostřední vzdálenosti. Na straně druhé vychytal Moldavce Butnara po brejku domácí gólman Michal Soukup a tutovou šanci neproměnil také o pár minut později Červený. Po napínavé koncovce se tak šlo ještě do napínavějšího penaltového rozstřelu...

Stoper Beneš vychytal domácí Svéradice

Nečekaný tah udělali hosté před penaltovou loterií, když do brány poslali svého kapitána Roberta Beneše, přezdívaného jako penaltového mága. Tento tah se ukázal jako skvěle promyšlený, protože Beneš, který normálně nastupuje v obraně, vychytal domácího kapitána Makovce, který doplatil na né úplně přesně umístěnou střelu. No a když se k tomu přidalo nastřelené břevno ze strany domácího Brůhy, bylo o vítězi ve Svéradicích rozhodnuto. Na penalty 3:5.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Trenér Marcel Voříšek: Na vyschlém hřišti bylo velmi složité kombinovat, přesto musím všechny hráče pochválit za bojovnost. Soupeře jsme bohužel ničím nepřekvapili v koncovce, a to rozhodlo. Loni jsme bojovali o udržení, letos chceme hrát první desítku.

TJ Žichovice
Trenér Tomáš Čakrt: Tradičně jsme měli problémy se sestavou a vzhledem k těmto problémům považuju dva body ze hřiště soupeře za úspěch. Jsme malá vesnička, takže budeme v novém ročníku I. A třídy spokojení s klidným středem tabulky.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - D. Klas [-] , L. Petřík [-] (9. M. Doležal [-] ) - R. Kába [-] , V. Brůha [-] - F. Nováček [-] , T. Červený [-] , M. Chaloupka [-] (71. V. Větrovec [-] ) , A. Vachuška [-] , S. Makovec [-] , M. Dušek [-] (59. F. Prokopius [-] )

TJ Žichovice
M. Hlaváč [-] - D. Staněk [-] , L. Mourek [-] , P. Rojík [-] , J. Frýzek [-] (29. P. Bláha [-] ) - R. Šiška [-] , L. Červený [-] , O. Chalupa [-] , R. Beneš [-] - I. Butnaru [-] , V. Hanzlík [-] -

ŽK: 23. M. Chaloupka , 31. A. Vachuška , 48. S. Makovec - 27. P. Rojík , 33. I. Butnaru .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: Ruda Daniel - Fencl Jakub, Marek Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů