T. Klíma 48.
J. Kiss 64. (vl.)
3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ex divizní Sušice rozhodla s nováčkem až v penaltách


Branky


48. T. Klíma , 64. J. Kiss (vl.) - 39. J. Vondráček , 90. J. Vondráček
17

Fotbalová Sušice, která má zkušenosti až z divize, se dlouho trápila s nováčkem letošníku ročníku I. A třídy Kaznějovem. Na konec rozhodly penalty, kde se zaskvěl domácí gólman Jakub Kubů, pro kterého to byl ten den druhý chycený pokutový kop, když ten první lapil už v základní hrací době.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brejk na tři doteky

Hned úvod zápasu okořenila penalta pro hosty z Kaznějova, když po dlouhém nakoplém balónu fauloval domácí Ondřej Skrbek. Hosté však neproměnili, a tak se pokračovalo za bezbrankového stavu. Sušice, která ještě před dvěma lety hrála divizi, poté měla kombinačně více ze hry, ale v závěru první půle se přeci jen radovali hosté. Ve 39. minutě se totiž při dalším z domácích útoků snažil o finesu v podobě patičky kapitán Sušice Tomáš Klíma, to však zachytili hostující hráči a na tři doteky se přes celé hřiště dostali až před domácího gólmana Jakuba Kubů, kterého následně překonal Jan Vondráček - 0:1. Sušičtí tak odcházeli do kabin s nejtěsnějším možnou prohrou.

Vyrovnání za pět minut dvanáct

Domácí trenér Janda měl nejspíše v kabině o poločase ostřejší proslov, protože do druhé půle vyběhli jeho svěřenci plni odhodlání a úvodní tlak proměnili rovnou v gól. Ve 48. minutě se po centru ze strany od Pavla Hubáčka prosadil hlavou Tomáš Klíma - 1:1. Uplynulo asi čtvrt hodiny a domácí se valili s dalším útokem - po dalším z řady centrů Hubáčka si srazil míč do vlastní branky hostující Jakub Kiss - 2:1. Hra se vyrovnala, i když hosté potřebovali nutně vyrovnat. A to se jim také podařilo, i když v nastaveném čase druhého poločasu. Chybný aut domácích zachytila hostující záložní řada a po centru do vápna se za pět minut dvanáct prosadil Jakub Vondráček - 2:2. Čas na penalty...

Rozhodla jediná střela

V penaltách se nejspíše podepsali zkušenosti Sušice z vyšších soutěží, když se domácí borci ani jednou nezmýlili. Penaltu za Sušické proměnili: Klíma, Farták, Hubáček, Kodýdek a rozhodující střídající Blažek. Naopak hosté z Kaznějova jednou neproměnili, tudíž konečný stav po rozstřelu 3:2 (na penalty 5:4).



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Trenér Petr Janda: Spousta hráčů nám opět před sezonou odešla, takže jsem vůbec rád, že to takto dopadlo. Kluci dřeli, běhali, tak to má být. Přejeme si, ať nás to v nové sezoně hlavně baví a ať nejsme na padáka.

FK Bohemia Kaznějov
Trenér Vladimír Pytlík: Nevíme, co od sezony jako nováček očekávat. Překvapilo nás, že i se Sušicí se dalo hrát, že to nebylo tak kvalitní mužstvo, jak jsme očekávali. Ovšem ani náš výkon nebyl optimální.



Sestavy


TJ Sušice
J. Kubů [-] - O. Skrbek [-] , L. Kodýdek [-] , T. Marek [-] , M. Budil [-] , T. Klíma [-] , M. Bachroň [-] , D. Vašák [-] , P. Hubáček [-] , P. Hubáček [-] (76. L. Blažek [-] ) , J. Farták [-]

FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - D. Vinkler [-] (62. J. Hrubý [-] ) , M. Tichý [-] (60. J. Kiss [-] ) , J. Fedorco [-] , J. Hyneš [-] , J. Vondráček [-] , M. Polívka [-] (7. V. Vašíček [-] ) , D. Müller [-] (78. D. Pojer [-] ) , V. Pícl [-] , R. Švátora [-] , T. Vaneš [-]

ŽK: 24. O. Skrbek - 26. M. Tichý , 64. R. Švátora , 73. J. Hrubý , 89. J. Vondráček .
Místo: Sušice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - Mifková Hedvika, Zavadil Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích