1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichovice drží neporazitelnost. Proti Kralovicím rozhodly jediným gólem


Branky


18

I podle slov trenéra domácích Tomáše Čakrta to byl smolný víkend pro hosty z Kralovic. Nejen, že k utkání do Žichovic museli urazit něco okolo sta kilometrů, po dlouhé cestě si pak v zápase nepřipsali ani jednu úspěšnou trefu a domů se vráceli bez bodu. Za domácí se opět trefil Butnaru a rozhodl tak, že tři body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový úvod

Domácí bránili už od půlky, když se snažili vycházet ze zabezpečené obrany. Větší iniciativu i držení míče měly však v úvodu utkání hostující Kralovice, které si okolo 30. minuty připsaly i stoprocentní šanci. Domácí nezvládli ofsajd systém a hostující útočník zůstal tváří v tvář domácímu brankáři Hlaváčovi, ale netrefil a skóre se tak němenilo. Poté šel ještě ve 44. minutě Butnaru, který se díky četným absencím posunul ze zálohy do útoku, z úhlu sám na bránu, když si po individuální akci vyměnil míč s Ondřejem Chalupou, ale nezakončil ideálně. Brankář hostí Šott přečetl jeho pokus o lob a šanci zlikvidoval. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Spasitel Butnaru

Úvod se nesl spíše v duchu obstřelování obou brankářů, když nepřesně mířil například Špírek, který zakončoval nad branku. Chalupa těsně vedle a šanci měl i Butnaru. Všechno to však byly střely z dvaceti pěti metrů. „Upozorňoval jsem hráče, ať to zkouší, protože  brankářská jednička Kralovic k nám nepřijela, ale bohužel jsme tu branku dlouho netrefovali,“ komentoval vývoj domácí kouč. To se ovšem změnilo v 72. minutě, když se po levé straně prosmýkl Špírek, vyměnil si míč se stoperem Mourkem, který mu ho výborně vrátil na lajnu. V tu chvíli už si Butnaru odskakoval ve vápně od bránících hráčů soupeře a poté, co ho Špírek ukázkově našel dlouhým míčem, se domácí snajpr nemýlil, když udělal kličku stoperům a upravil skóre na konečných 1:0. Byl to tak druhý gól ze dvou zápasu pro domácího útočníka, který byl ještě v minulé sezoně na zkouškách ve třetiligovém Tachově.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Trenér Tomáš Čakrt: Kralovice přijely dle slov jejich trenéra oslabení asi o tři hráče. My jsme také soupeřili se složením sestavy, kdy nám chybělo snad ještě více hráčů, než minulý týden. Nastoupili hráči, kteří běžně nehrajou, a o to cennější je pro nás toto vítězství. Soupeř byl fotbalovější, ale my o urvali týmovým duchem.




Sestavy


TJ Žichovice
M. Hlaváč [-] - V. Jech [-] , P. Bláha [-] , L. Mourek [-] , R. Beneš [-] , P. Rojík [-] , O. Chalupa [-] , I. Butnaru [-] (86. D. Staněk [-] ) , L. Červený [-] , V. Hanzlík [-] (63. F. Pavlík [-] ) , M. Špírek [-]

TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - M. Kůsa [-] , M. Horyna [-] , M. Chvosta [-] , M. Pánek [-] (80. D. Běláč [-] ) , D. Hyneš [-] , J. Lavička [-] , P. Gažák [-] , O. Dušička [-] , M. Řenč [-] , M. Kulhánek [-]

ŽK: 61. I. Butnaru , 90. D. Staněk - 52. M. Řenč .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Doksanský Tomáš - KAŠPAR Zdeněk, BURDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Josef Majer

Expert: Jiří Výrut
Tip experta: výhra domácích

Žichovice jsou dle mého lepším mužstvem, i když Kralovice v prvním kole překvapili, když udolali Žihli, která hrála minulý rok krajský přebor. Žichovice ale mají v kádru šikovného záložníka/útočníka Butnara. Zde tipuji vyrovnané utkání s mírnou převahou domácích. Dávám přesný výsledek 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů