Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov zdolal oslabené béčko Rokycan


Branky


18

Až sedm hráčů chybělo dle slov trenéra Josefa Aubrechta hostujícím Rokycanům, jelikož v den zápasu proti Meclově, se hrál i krajský přebor, kde působí jejich A-tým. Zato domácí se po úvodním kole dali do kupy a na soupeře vyrukovali téměř v plné sestavě. Po rychlých gólech v úvodu si tak mohli připsat další tři body do tabulky, kde jsou po dvou úvodních kolech jen o skóre třetí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly během deseti minut

Běžela teprve třetí minuta utkání, když po pravé straně zatáhl míč Radek Kopperberg a krásným centrem našel ve vápně volného Filipa Němce, který už měl před sebou jen hostujícího gólmana Šindeláře a uklidil míč k tyči - 1:0. Neuběhlo ani dalších šest minut a opět se o slovo přihlásil domácí útočník Němec. Po individuální akci, kdy prošel středem hřiště, se dostal tváří v tvář brankáři Rokycan a podél něj opět s přehledem zakončil - 2:0. Tak bleskový úvod nejspíše překvapil i rokycanskou rezervu, která se oproti prvnímu kolu, musela obejít bez sedmi hráčů. Její výkon byl v úvodu malátný a bez větších brankových příležitostí. I proto se po úvodních čtyřiceti pěti minutách odcházelo do šaten za stavu 2:0 pro Meclov, který je v I. A třídě v letošní sezoně nováčkem.

Další čtyři trefy ve druhé půli

Jakoby v přestávkové pauze hostujícím pořádně promluvil do duše kouč Josef Aubrecht, jelikož do druhé půle vyběhli Rokycanští jako vyměnění. A v 52. minutě se mohli ihned radovat, jelikož po centru před branku Meclova stihl domácí gólman balón pouze vyrazit někam na vápno, kde už hlídkoval Lukáš Kouřil a z první snížil na 2:1. Jenomže ani tento stav dlouho nevydržel, jelikož záhy poté, a to v 53. minutě měli domácí přímý kop, který zahrával Milan Obdržálek. Po teči ve zdi se míč odrazil do protipohybu gólmana a skóre se opět přepisovalo - 3:1 pro domácí. Fanoušci si ani neodpočinuli a byla tu další zajímavá akce. V 62. minutě se pískala penalta pro hosty z Rokycan, jelikož domácí Kafka po závaru na rohu velkého a maelého vápna fauloval a Lukáš Pfeifer, který si v prvním kole připsal hattrick, bezpečně proměnil - 3:2. Na konečných 4:2 pro domácí už pak jen v závěru upravil Martin Kubica, který po rohu Němce hlavičkoval přesně.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Meclov
Předseda Josef Kaufner: První půli jsme byli lepší, pak jsme trochu polevili, ale nakonec jsme si došli pro klidné vítězství. Kluci byli bojovní. Doufám, že jim to vydrží. Myslím si, že když vydržíme zdravotně, tak to bude tuhle sezonu fungovat.

FC Rokycany B
Trenér Josef Aubrecht: Meclov byl dle mého názoru soupeř k poražení, ale chybělo nám sedm hráčů z minulého týdne. Podali jsme bojovný vykon, ale zároveň předvedli hrubé chyby, takže mohu říct, že jsme si to prohráli sami.



Sestavy


TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - F. Němec [-] , P. Vogeltanz [-] , R. Kopperberg [-] , M. Kubica [-] (84. J. Pačesný [-] ) , V. Kafka [-] , J. Klíma [-] , M. Kubík [-] , J. Čižikov [-] , R. Zimmermann [-] (68. J. Beran [-] ) , M. Obdržálek [-]

FC Rokycany B
J. Šindelář [-] - J. Sefzig [-] , V. Kopečný [-] , J. Huňáček [-] (68. V. Holek [-] ) , P. Pfeifer [-] , J. Koc [-] , L. Brož [-] , Z. Milota [-] , L. Kouřil [-] (77. K. Bouše [-] ) , J. Planeta [-] , J. Lev [-] (86. P. Černý [-] )

ŽK: 36. Z. Milota , 63. L. Brož .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Marek Pavel - BRŮHA Radek, ČERVENÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Josef Majer

Expert: Jiří Výrut
Tip experta: výhra domácích

Meclov si pamatuji, jelikož s námi hrávali I. B třídu. Vím, že tam mají většinou cizí hráče, nikoliv z vesnice. Je tam asi pět fotbalistů, kteří hrávali za nějaké pražské kluby, někoho z Pelhřimova, z Karlových Varů a tak dále. Domácí mají dobrého trenéra Jiřího Vogeltanze, takže si myslím, že Rokycanské zdolají například 3:2. Hostující áčko navíc hraje ve stejný den v Bolevci, takže by B-tým nemělo posílit moc hráčů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza