M. Loos 87.
1:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

12.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malý Bor potvrdil roli favorita


Branky


87. M. Loos - 28. I. Cotiga , 37. F. Chodl , 52. D. Sládek , 71. J. Kadlec ml. (vl.) , 78. D. Sládek , 82. M. Hlaváč
5

Malý Bor zajel k zápasu prvního kola k hranicím s Německem aby zde v zápase se Železnou Rudou potvrdil roli jasného favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouho se hosté nemohli prosadit

Malý Bor se od začátku zápasu snažil dominovat v poli. Železná Ruda v čele se zkušeným Davidem Greinerem odolávala až do 28. minuty, kdy se poprvé prosadili hosté - branku na 0:1 vstřelil Cotiga Ionut-Virgil. O deset minut později v táboře Malého Boru ještě veseeji. Na 0:2 zvýšil František Chodl.

Vlastní branka definitivně rozhodla.

Hned v úvodu druhého poločasu zvýšili hosté na 0:3. Branku obstaral Dominik Sládek. Poté hosté trochu ubrali ze svého tempa a pustili domácí do hry. V 71. minutě ovšem si domácí hráč - konkrétně Jan Kadlec vstřelil vlastní branku a bylo to 0:4. Svou druhou branku v utkání vstřelil Dominik Sládek v 78. minutě, který vstřelil branku na 0:5, o 4. minuty přidal další branku Milan Hlaváč a hosté vedli již 0:6. Korekci ze strany Železné Rudy zařídil Martin Loos.



Sestavy


FJ SRK Železná Ruda
F. Zelenka [-] - P. Velacký [-] , K. Hach [-] , O. Říha [-] , F. Brož [-] , J. Lehečka [-] , M. Loos [-] , M. Kořán [-] , J. Kadlec ml. [-] , M. Gajdušek [-] , D. Greiner [-]

TJ Sokol Malý Bor
J. Kalčík [-] - P. Kocum [-] (65. M. Kopáček [-] ) , M. Šipla [-] (51. D. Sládek [-] ) , I. Cotiga [-] (61. V. Petřík [-] ) , M. Hlaváč [-] , K. Jára [-] (56. M. Polena [-] ) , F. Chodl [-] , V. Dvořák [-] , L. Trubač [-] (46. J. Němec [-] ) , M. Šmrha [-] , M. Sládek [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bala Petr - BALDA Jaroslav (N), KODÝDEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra hostů

Mužstvo Rudy mělo v loňské sezóně velké problémy a nedokážu si představit, že by to během jednoho měsíce nějak zlepšili.

Tip: 0 - 3

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích