2:5
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

12.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezamyslická touha po bodech zkrocena efektivitou Dlouhé Vsi


Branky


35. P. Šatra , 81. P. Šatra - 5. J. Hubený , 8. J. Mirvald (p.) , 16. P. Beránek , 28. F. Blažek , 63. J. Mirvald (p.)
5

Nezamyslice povzbuzeni návratem z III. třídy vstupovaly do sezony s ambicemi a velkým nadšením. V prvním kole potkaly Dlouhou Ves, která předvedla ale lekci efektivity, kterou by se rádi řídila všechna mužstva!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půlhodina snů pro hosty!

V sezoně přijdou zápasy, kdy se netrefíte ani z tisíci procentní šance a zápasy, kdy Vám tam spadne všechno. To přesně se stalo v sobotu podvečer v Nezamyslicích, kde se prosadili hosté ze Vsi hned 4x během 28. minut. První branka přišla již v 5. minutě, kdy se prosadil zkušený kapitán Jan Hubený. V 8. minutě vedla Dlouhá Ves již 0:2 po nařízené penaltě, kterou promněnil další zkušený harcovník Jakub Mirvald. Další branka přišla o 8. minut později a opět padla do domácí branky, tentokrát se prosadil Pavel Beránek, který zvyšoval už na 0:3. Hosté, ale neměli stále dost a v 28. minutě zakončil tragický úvod sezony Nezamyslic František Blažek, který zvyšoval na 0:4. Naději vykřesal ve 35. minutě Pavel Šatra, který nastoupil do zápasu až ve 20. minutě. Poločasový výsledek tedy byl 1:4, což se moc nečekalo.

Druhá penalta definitivně rozhodla

Domácí vstoupili do druhé půli ještě zabojovat o výsledek, ale hosté si zkušeně pohlídali úvod a nepustili Nezamyslice do žádné velké příležitosti. Jiskřička naděje pro domácí přišla v 58. minutě, když šli hosté do deseti po vyloučení Stanislava Valvody. Hosté si počkali na svou šanci a okamžitě udeřili. Druhou nařízenou penaltu v zápase promněnil opět Jakub Mirvald a definitivně rozhodl. Nezamyslice ještě stihly korigovat výsledek zápasu na 2:5 a to, když se prosadil opět Pavel Šatra.



Ohlasy k zápasu


TJ Nezamyslice
Jonáš Bartoš: Utkání ovlivnil samotný úvod, kdy hosté dali tři rychlé branky. Druhá padla ze sporně nařízené penalty. Domácí tým byl z prospaného začátku rozhozený a nedokázal hrát svou hru. Rozhodčí utkání nezvládl, dělal chyby na obou stranách a zbytečně rozkouskoval utkání. Poločas 4:1 pro hosty prakticky rozhodl. Definitivně jasno bylo po brance z tentokrát správně nařízené penalty na 5:1. Domácí se ve druhém poločase zlepšili, proti oslabenému soupeři (od 58. v deseti) si vypracovali šance, navíc neproměnili penaltu. Na jednoznačném výsledku už ale ani zlepšený výkon Nezamyslic nic nezměnil.




Sestavy


TJ Nezamyslice
D. Pichler [-] - V. Kubovec [-] (46. D. Podskalský [-] ) , L. Tůma [-] , J. Hozman [-] , Š. Tuček [-] , F. Dlouhý [-] - L. Šatra [-] (36. J. Bartoš [-] ) , Z. Prokopec [-] , M. Věneček [-] (20. P. Šatra [-] ) , J. Jiřík [-] (89. M. Hlaváč [-] ) - L. Kindelmann [-] (20. J. Jiřík [-] )

TJ Tatran Dlouhá Ves
R. Hanzl [-] - P. Švajka [-] , F. Dryje [-] (43. V. Příhoda [-] ) , P. Beránek [-] , J. Hubený [-] , F. Blažek [-] , J. Mirvald [-] , D. Jaroš [-] (40. P. Waldman [-] ) , P. Sperl [-] , S. Valvoda [-] , O. Goby [-]

ŽK: 59. Š. Tuček , 62. P. Šatra , 80. J. Bartoš - 53. F. Blažek , 65. P. Beránek , 68. J. Hubený . ČK: 58. S. Valvoda .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VAVROCH Michael - BURDA Josef (N), KURC Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra domácích

Tady tipuji výhru nováčka, který je v obrovské euforii a mužstvo je dobře připravené, naopak zprávy, které prosakují z týmu hostů nejsou zrovna pozitivní.

Tip: 2 - 0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích