5:3
(4:2)
40. J. Rupert
45. M. Kraus (p.)
70. P. Vachtl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

13.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úderné duo B + B přineslo Měcholupům vítězství


Branky


12. S. Bečka , 20. O. Červený , 25. S. Bečka , 30. S. Bečka (p.) , 90. Z. Hybšman - 40. J. Rupert , 45. M. Kraus (p.) , 70. P. Vachtl
6

To, že jsou domácí střelecky potentní se vědělo, ale branky stříleli různí hráči. Tentokrát si vše vzali nastarost Bečka, Bálek a obstarali Měcholupům druhé tříbodové vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná záležitost pro domácí

Lepší start do nové sezony si hráči Měcholup mohli těžko vysnít. V prvním zápase sezony zvítězili jasně 1:7 na hřišti Budětic, nyní si hned od samého začátku zlepšovali skóre proti Chudenicím. Zápas byl od začátku v jejich režii, což se potvrdilo ,,až" ve 12. minutě, kdy se poprvé v zápase prosadil Stanislav Bečka. Druhou branku přidal Dušan Bálek a to ve 20. minutě, o pět minut později zvyšoval opět Stanislav Bečka a domácí vedli již o tři branky. Když se ve 30. minutě prosadil z nařízené penalty opět Stanislav Bečka a završil tak hattrick, vedli Měcholupy 4:0. Ještě do poločasu stihly Chudenice korigovat na 4:1 brankou Jana Ruperta a na konci poločasu hosté po nařízené penaltě snížili na 4:2.

Hosté zabojovali a málem slavili vyrovnání

Do druhého poločasu se tedy šlo s výsledkem 4:2, ale hosté stále bojovali a tak se domácí museli mít na pozoru. Vše probíhalo v pořádku pro domácí až do 70. minuty, kdy se prosadil hostující útočník Pavel Vachtl a snížil na 4:3. Domácím se začali klepat kolena a hosté ucítili šanci. Až do konce zápasu se oba týmy praly o výsledek, který nakonec rozhodl domácí Zdeněk Hybšman, který v 90. minutě rozhodl o vítězství Měcholup 5:3. kteří se tak po dvou kolech drží na 1. místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy
Stanislav Bečka - útočník Měcholup: Prvních 30. minut bylo jasně v naší režii. K ničemu jsme soupeře nepustili, ale pak jsme si mysleli, že nás nic nemůže překvapit a hráli jsme jak mistři světa a to se nám vymstilo. Ve 40. minutě, když jsme dostali z rohu gól a bylo to 4:1, potom rozhodčí nechal nastavit 3 minuty, ale popravdě uběhlo minut 9 a právě v 8 jsme dostali gól z penalty na 4:2. Po poločase jsme dostali góla na 4:3, a to Chudenice nakoplo ještě více, ale my jsme chtěli vyhrát a nic nenechali náhodě a vstřelili ještě důležitý gól před koncem zápasu na 5:3.




Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - P. Havlíček [-] (67. K. Čabrada [-] ) , D. Novák [-] , Z. Zadražil [-] , J. Valečka [-] , L. Majer [-] , F. Bláha [-] , J. Duchek [-] (79. Z. Hybšman [-] ) , O. Červený [-] , S. Bečka [-] , D. Bálek [-]

TJ Sokol Chudenice
V. Fremuth [-] - P. Vachtl [-] , J. Soupír [-] , J. Rupert [-] , J. Soupír [-] (60. T. Baxa [-] ) , O. Göttinger [-] , J. Šimán [-] , S. Hodan [-] , L. Drozda [-] , J. Osvald [-] (65. L. Zoubek [-] ) , M. Kraus [-]

ŽK: 55. J. Osvald .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Sedlmaier Miroslav - MOLNÁR Ludovít (N), ŽÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Lukáš Blažek
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích