P. Švec 15.
1:4
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

13.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budětice napravili debakl s Měcholupy


Branky


15. P. Švec - 1. V. Hozman , 4. V. Hozman , 11. V. Hozman , 22. L. Fiala (p.)
6

Domácí Ves, která chtěla navázat na vítězství z Nezamyslic hostila Budětice, kteří naopak chtěli napravit domácí debakl s Měcholupy. Vyhecované utkání viděli fanoušci a my si ho nyní přiblížíme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klíčový první poločas

To co domácí nechtěli přesně nastalo. Hosté se ujmuli vedení již v 1. minutě, když se prosadil Václav Hozman. O tři minuty později bylo pro domácí Ves, ještě hůře, když Václav Hozman přidal duhou branku a zvýšil na 0:2. Kdo věřil, že domácí branky probudí byl na omylu. Budětice pokračovali v krasojízdě, kterou završil v 11. minutě opět Václav Hozman, který tak zkompletoval hattrick a zvýšil již na 0:3!! 

O 4 minuty později bylo na domácí straně trochu radosti, to když se prosadil Pavel Švec a snížil na 1:3. Ve 22. minutě ovšem byli na řadě Budětice, kteří se prosadili po nařízené penaltě, kterou promněnil Luboš Fiala.

Padaly pouze červené karty

Ve druhém poločase se už nic nedělo, a tak mohly pobavit fanoušky pouze červené karty, které si připsali hosté z Budětic hned dvě. Nejprve byl vyloučen v 62. minutě Luboš Fiala a v 89. minutě ho následoval David Chmelík.



Sestavy


TJ Tatran Dlouhá Ves
R. Hanzl [-] - P. Švajka [-] , F. Dryje [-] , P. Beránek [-] , P. Švec [-] , J. Hubený [-] , D. Vonášek [-] , F. Blažek [-] (78. V. Příhoda [-] ) , J. Mirvald [-] , D. Jaroš [-] , O. Goby [-]

FK Budětice 2012
J. Vinter [-] - V. Hozman [-] , Z. Frančík [-] , M. Miroš [-] (76. D. Chmelík [-] ) , J. Sekyra [-] , M. Štěch [-] , J. Josefík [-] (85. M. Slifka [-] ) , M. Paroubek [-] (37. M. Kripel [-] ) , D. Hlavin [-] , V. Korda [-] (56. M. Novotný [-] ) , L. Fiala [-]

ŽK: 33. D. Vonášek , 49. P. Beránek , 49. J. Mirvald , 51. D. Jaroš , 66. J. Hubený - 42. Z. Frančík , 47. L. Fiala , 71. M. Miroš , 88. D. Chmelík . ČK: 62. L. Fiala , 89. D. Chmelík .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: VAVROCH Michael - KURC Lubomír (N), PODLEŠÁK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Lukáš Blažek
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích