M. Jarko 85.
1:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

13.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janovice neoplývají velkou formou a mají problémy v obraně


Branky


85. M. Jarko - 39. P. Matějka , 62. J. Šmolc , 69. P. Hodl , 70. P. Hodl , 79. D. Matoušek
6

Janovice, kteří minulý týden neprožily povedený vstup do sezony, nastoupily do druhého kola okresního přeboru proti Bolešinám, kteří v prvním kole zvítězily 4:1. Výsledek zápasu nepřinesl moc radosti fanouškům Janovic, kteří se musejí těžko dívat na tabulku, kde nachází svůj tým na předposledním 13. místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fanoušci Janovic se branky nedočkali

Tento zápas sliboval dobrý zápas, protože proti sobě nastoupili dva tradiční týmy okresního přeboru, kteří jsou vyznavači ofenzivního stylu hry, což fanoušky baví. Tentokrát, ale hráči návštěvníky tohoto zápasu moc nepotěšili, protože v prvním poločase se prosadili pouze jednou. Branku vstřelili hosté, a to ve 39. minutě, kdy se prosadil Pavel Matějka.

Smršť hostů rozhodla o vítězi

Domácí věřili v obrat, ale hosté byli proti a od 60. minuty šli jasně za vítězstvím. Druhou branku hostů vstřelil v 62. minutě Jiří Šmolc, na kterého navázal o sedm minut později Petr Hodl a zvýšil již na 0:3. O minuty později bylo ještě hůře, to když přidal další branku Petr Hodl a zvýšil vedení Bolešin na 0:4. Dvě rychlé branky srazily Janovicím vaz a další ránu do vazů dostaly v 79. minutě, kdy se prosadil Daniel Matoušek a přidal již pátou branku hostů. Janovice se v 85. minutě zmohly jen na korekci výsledku. Jedinou branku domácích vstřelil Marek Jarko.



Sestavy


FK Dukla Janovice
M. Martínek [-] - R. Diviš [-] , J. Kotlan [-] (46. L. Drmola [-] ) , A. Zhvakin [-] , V. Špindler [-] , M. Hájek [-] (69. M. Jarko [-] ) , P. Šveňha [-] , M. Urban [-] , J. Šlégl [-] , V. Keřlík [-] (46. V. Drmola [-] ) , J. Macura [-]

SK Bolešiny
L. Vaněk [-] - J. Pitel [-] , P. Zahálka [-] , Z. Rückl [-] , M. Ceplecha [-] (15. D. Matoušek [-] ) , K. Šilhavý [-] , P. Hodl [-] (75. R. Šindelář [-] ) , T. Stupka [-] (86. Š. Bauer [-] ) , R. Farný [-] , P. Matějka [-] (79. T. Novák [-] ) , J. Šmolc [-]

ŽK: 36. M. Urban , 56. V. Špindler - 42. P. Hodl , 83. Z. Rückl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Stach Vladislav - JARKO Josef (N), TROJAN Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Lukáš Blažek
Tip experta: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích