Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 16:00

13.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První poločas rozhodl o tom, že Strážov je nadále stoprocentní


Branky


10. T. Strnad , 12. T. Strnad , 33. A. Kopecký , 43. M. Frous , 48. D. Kološ , 78. M. Frous - 40. T. Nguyen
6

Že jsou fotbalisté Strážova považováni za největšího favorita na vítěze okresního přeboru bylo od začátku sezony jasně dané a hráči to v úvodu jasně dokazují.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitý krok za vítězstvím

Nejdůležitějším hráčem prvního poločasu byl domácí Tomáš Strnad, který se v 10. minutě a ve 12. minutě dvakrát prosadil a posadil domácí hráče na koně. Když se ve 33. minutě prosadil na 3:0 Antonín Kopecký, zavánělo to pro Rudské debaklem. Ve 40. minutě vykřesal naději po nádherné individuální akci Nguyen Trong Chung Chau, který snížil na 3:1. O tři minuty později bylo pro Rudské zase hůře, protože se prosadil domácí kanonýr Michal Frous.

Dvě branky jistoty

Ve druhé půli se už hosté téměř do ničeho nedostávali a domácí hlídali výsledek. Ten zlepšil ve 48. minutě David Kološ a v 78. minutě opět Michal Frous. Strážov se tak dostal na druhé místo o skóré za vedoucí Měcholupy. Železná Ruda je na posledním 14. místě a nyní na domácím hřišti přivítá rezervu TJ Sušice.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
D. Šít [-] - J. Michel [-] (30. M. Plíhal [-] ) , J. Franc [-] , A. Presl [-] - A. Kopecký [-] , J. Hosnedl [-] (62. L. Soušek [-] ) , J. Vališ [-] , D. Kološ [-] (62. O. Uruba [-] ) - M. Frous [-] , T. Linkeš [-] , T. Strnad [-] -

FJ SRK Železná Ruda
K. Hach [-] - J. Balda [-] , F. Brož [-] , F. Zelenka [-] , D. Greiner [-] , J. Kroupar [-] , M. Kořán [-] , R. Vetrák [-] , P. Velacký [-] , O. Novotný [-] , T. Nguyen [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: Brůha Radek - KREIBICH Josef (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Lukáš Blažek
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích