Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm kulí v Hradišti, Smíchov na úvod sezóny naděloval


Branky


12

První ostrý zápas sezony 2018/2019 přivedl na hřiště Hradiště tradičního soupeře - tým Smíchova, který měl z jarní části s Tornádem nevyřízené účty. A dvě jarní porážky tentokrát domácím vrátili měrou vrchovatou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili dvakrát během pěti minut

Od začátku byli aktivnější přes letní pauzu notně posílení hosté. První střelu na bránu ale zaznamenal domácí Patrik Kočí. Rána však byla obranou hostí zblokována. Stejně tak jeho další pokus o dvě minuty později, kdy následně odražený balon trefil Martin Furár vysoko nad Pečenkovu bránu. Hosté byli v poli i nadále o něco málo lepší, ale další ránu vyslal po Kočího trestném kopu Martin Beránek, který se do těžkého voleje pořádně opřel. Míč skončil jen těsně nad bránou hostí. Hosté pak zahrozili dvojicí rohových kopů, ale domácí obrana pracovala dobře. To se bohužel nedá říci o jejím počínání ve 21. minutě. Hosté házeli aut, balon prošel dvakrát malým vápnem bez toho, aby jej někdo odkopnul a Jan Kovář nabídnutou šancí nepohrdnul - 0:1. Hned o minutu později předvedl Bejček parádní zákrok proti rychlíkovi Černému. Ten pláchnul obraně, ale Bejček výtečným zákrokem šanci zmařil. Bohužel ve 25. minutě takovou šanci nedostal. Černý se opět přehnal přes levou stranu domácí obrany a tentokrát volil místo střely přihrávku na výtečné postaveného Jakuba Ostrouckého, který snadno zvýšil na 0:2. Domácí odpověděli akcí Dana Červeného, po které přišel rohový kop. Bohužel bez zakončení. Hosté ještě zahrozili ve 30. minutě, ale Bejček byl opět na místě. Závěr poločasu pak patřil domácím. Ve 39. minutě po autovém vhazování prošel Dan Červený až před Pečenku, kterého parádně po zemi obstřelil. Bohužel v cestě míče do sítě stála tyč, od které se balon odrazil do hřiště. Ještě v posledních minutách pálili Jirka Němeček a Tomáš Beránek, ale výsledek již zůstal nezměněn.

Hradiště rychle snížilo, ale pak už se trefovali jen Smíchovští

Do druhé půle nastoupili domácí s vědomím, že se se soupeřem dá hrát, což ukázaly zejména poslední minuty prvního dějství. A ihned po rozehrávce si to potvrdili i gólově. Červeného ránu ještě Pečekna vyrazil, na Kočího dorážku už ale neměl šanci - 1:2. Ač se to zprvu nezdálo, první komplikace pro domácí přišla ve 48. minutě, kdy hosté zaútočili a Bejček střelu parádním rozštěpem vytáhnul. Při zákroku jej ale píchlo ve svalu a o chvíli později, když předvedl další parádní zákrok, musel střídat. Na plac tak šel Miki Vávra, který se vloni proti Smíchovu prezentoval výborným výkonem a zlikvidovanou penaltou. Šanci na srovnání skóre měl na noze Tomáš Beránek, který byl na konci parádní akce Dana Červeného a Patrika Kočího, kteří bravurně překonali obranu hostí. Na balon ale ve skuzu jen těsně nedosáhnul. Přišlo tradiční nedáš - dostaneš. Hosté trefili tyč Vávrovy brány. Bohužel balon se neodrazil jako na konci první půle ven, ale jen k Milanovi Kurážovi, který opět snadno vsítil - 1:3. Pak měl dobrou šanci střídající Bihary s Kočím, o zkorigování se ještě pokusil pěknou střelou Jirka Němeček a pak opět Patrik Kočí. Ale branky stříleli hosté. Po brejku se trefil rychlík Kuba Černý po zemi podél vybíhajícího Vávry - 1:4, a o chvilku později zakončil obdobnou akci dva na gólmana Jan Kovář svojí druhou brankou v zápase - 1:5. Ondra Pytlík musel s bolestí ve stehenním svalu také střídat a v posledních deseti minutách se hosté prosadili ještě dvakrát. Po akci středem hřiště zvýšil na 1:6 Pavel Konopík a hattrick dokonal Jan Kovář minutu před koncem, když dorážel do odkryté brány po další pěkné kombinaci hostí - 1:7.

 

Autor: Tomáš Květoň



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (vedoucí mužstva): V zápase jsme přišli o gólmana a stopera, což je nepříjemné i směrem k dalším zápasům. Uvidíme, jestli se dají do pátku do kupy, případně do kdy budou fit. Za Bejka je Miki velmi kvalitní náhradou a nic na tom nemění ani dnes obdržené góly. Po pravdě nemohl za ně a naopak ještě několik střel s jistotou pokryl. Nyní nám nezbývá, než se vrátit k tvrdé práci, hrát poctivě, bez chyb a proměňovat šance. A pozitiva zápasu z našeho pohledu? Že se dokážeme dostat do šancí i proti takto kvalitnímu soupeři. Bohužel jejich proměňování je naší starou bolestí. Jinak se na takovém debaklu hledají pozitiva dost těžko. Naštěstí na nápravu máme šanci již v pátek, kdy od 18:00 zajíždíme do Chrástu. Tam se nám na jaře dařilo, tak snad i nyní předvedeme dobrou hru a výsledek bude pro nás příznivý.

SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (trenér): Výsledek je pro nás velmi příznivý, i když výkon ještě zcela ideální nebyl. V Hradišti není ideální terén, hřiště je nerovné a v úvodu jsme se s tím chvíli srovnávali. Pak jsme byli aktivnější a vypracovali si dvougólové vedení. Soupeř ale za nepříznivého stavu začal hrát důrazně a byli hodně nepříjemní. O přestávce jsem hráče upozorňoval na to, že budeme hrát do kopce, takže si musíme pohlídat hlavně začátek, ale samozřejmě jsme hned v první minutě inkasovali. Důležité bylo, že jsme pak dali gól na 3:1. Po dalších dvou rychlých gólech už bojovnost Hradiště opadla. Soupeři jsme měli z loňska co vracet, takže jsme rádi, že máme tři body. Letos máme ty nejvyšší cíle, ale stejné to bylo i v minulých letech, kdy nám postup vždy utekl.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] (50. M. Vávra [-] ) - P. Kočí [-] , M. Valeček [-] , M. Furár [-] , D. Červený [-] , J. Němeček ml. [-] , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] (74. J. Rucký [-] ) , T. Beránek [-] , M. Beránek [-] , J. Ženíšek [-] (65. J. Bihary [-] )

SK Smíchov Plzeň
K. Pečenka [-] - M. Kuráž [-] (70. J. Gruncl [-] ) , J. Kovář [-] , D. Tobrman [-] (61. P. Konopík [-] ) , F. Baštář [-] (65. J. Sulek [-] ) , D. Kroc [-] , J. Černý [-] , K. Fajfrlík [-] , V. Skora [-] , L. Rous [-] , J. Ostrolucký [-]

Hráči zápasu: J. Kovář , K. Pečenka .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - MINAŘÍK Zdeněk, ŠMAUS Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů